Arama sonuçlarınız

1. falken

Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: Okçuluk Meraklısı Arkadaşlar Buraya bu yazının altına imzamı basarım...teşekkürler hocam.

2. falken

96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! iyi günler barış bey. size bir sorum olacak.daha önce land cruiser prado kullandınız mı acaba?
  3. falken

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) göl ve sabri abiyi görünce biraz endişelendim dogrusu..:D

4. falken

AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz

Ynt: AGOFF Çekmeköy-Polonezköy Arası Hafif Offroad (!) Gezimiz ben gelemedim ya siz orman içinden rusyaya kadar gitmişsinizdir. ben gelince uzun parkur bulamıyoruz,ben olunca dağ taş parkur oluyo :D
  5. falken

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? tuh kaçırdık yine..cumartesi 4-6 arası kursa gidicem..yetişeceğimi sanmıyorum.. pazara bi plan var mı?

6. falken

Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012)

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) offroad için deli oluyorum diyenler bunlar herhalde :D:D:D:D

7. falken

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) yayında ve yapımda emeğı geçen herkese çok teşekkürler.. tadına doyulmaz bi geziydi.. tüm araçların kumda batması çok ilginç oldu ;D ;D ;D ;D ;D KUMDA BATMA ŞAMPİYONASI FİNAL ETABI SONUÇLAR: 1-fatih abi kiilo avantajı sayesinde kumdan ilk...
  8. falken

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) kum batma fotoları sizde miydi?
  9. falken

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) kum batma fotoları sizde miydi?

10. falken

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) ben sileyim alper abi yüklüyor. :)

11. falken

Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012) albümü yükledim fakat resimleri buraya aktarmakta sıkıntı çekiyorum :)
  12. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Yarın formula pistinin orada görüşmek üzere iyi akşamlar arkadaslar.:)

13. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? cumartesi saat15,00 formula pisti arkasından başlayacaksanız bende gelirim.ağvaya kadar birlikte oluruz.fakat gece kalamam.ben akşam size veda eder eve dönerim.saygılar.
  14. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? cumartesi yoğun işim var ama pazar size katılırım. telefonla iletilşim kurabiliriz.yeri söyleseniz yeter., kenan merve 05417880642
  15. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? ok.anlaşıldı.toplanma yeri ve saati ne zaman acaba?

16. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? toplanma yeri tarihi ve saati nedir acaba? veya geç kalırsak sizi hangi güzergahta yakalaybilrim? :) gezi ve parkur hakkında bilgi verebilir misiniz?
  17. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? iyi günler arkadaşlar. yazdıklarınızı okudum.öncelikle müsadeniz olursa anadolu yakasında pazar günü aktiviteniz olursa katılmak isterim. yanlız denize girme işi bana biraz yaş gibi.geçen pazar gittim su bayağıı soğumuştu.bu haftaki...
  18. falken

Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.? Eeeee bı aktivite yapalım artık arkadaslar. Yakın zamana bı aktivite uyduralım. :)

19. falken

Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012)

Ynt: Doğada İftar Etkinliği ( 28 Temmuz 2012) Kısmet olurda bı aksilik olmazsa bende bende katılmayı düşünüyorum. Anadolu yakasında geçecek olna varsa haberlesebiliriz. Kenanmerve@gmail.com
  20. falken

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz??? Bende siz gibi cok düşünce ve aradıktan sonra bir 2004 lc prado sahibi oldum. Hem kalabalık bir aile oldüğümüz için Hemde asfalta rahat edecek (%70)arazide de (%30)beni üzmeyecek bı arac ararken pajero prado xl7 Discovery arasından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri