Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hakan555 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 456
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,592
Ynt: Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

Fatih usta ekip başı sensin,ne desen evet derim, saygılar

Etiketler

beyler gezi eşli veya ailece mi

cumartesi saat15,00 formula pisti arkasından başlayacaksanız bende gelirim.ağvaya kadar birlikte oluruz.fakat gece kalamam.ben akşam size veda eder eve dönerim.saygılar.

falken' Alıntı:
cumartesi saat15,00 formula pisti arkasından başlayacaksanız bende gelirim.ağvaya kadar birlikte oluruz.fakat gece kalamam.ben akşam size veda eder eve dönerim.saygılar.

Gel kardeşim,sanırım bir çoğumuz gece kalamayacağız.Tel numaram 5326107182 not alki bizi bulamazsan alo yaparsın.Görüşmek üzere.

Bu ne yaa siz iyi alistiniz damsiz olayina ben damimi birakamam islanirim sonra

Arman abi yenge izin vermiyormu yoksa :smiley: Bak Selimde damsız gelir gelirse :smiley: Yengemin ici rahat olsun sohbette bile disiler hakkında konusmuyoruz yahu :smiley: Yenge izin ver abime soz goz kulak olucaz :smiley: Arman abi yazıyoruz seni listeye.

Bugun dolunuyda hava kararırken orman cok guzeldi Arman abi.

31082012429.jpg

Yarın formula pistinin orada görüşmek üzere iyi akşamlar arkadaslar.:smiley:

Hakan555' Alıntı:
Arman abi yenge izin vermiyormu yoksa :smiley: Bak Selimde damsız gelir gelirse :smiley: Yengemin ici rahat olsun sohbette bile disiler hakkında konusmuyoruz yahu :smiley: Yenge izin ver abime soz goz kulak olucaz :smiley: Arman abi yazıyoruz seni listeye.
hakancım ben bu hafta yokum abicim.sizlere iyi eglenceler.artık resimlere bakarız :-*

Arman Abim ben geldim, düzenleriz ailecek bir gezi yakında, Serkan Abi de katılamıyormuş... Sen bizi izlemeye devam et, özledik sizi zaten :D

Cumartesi günki gezinin resimlerine http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90369.0 ulaşabilirsiniz.

selimsani' Alıntı:
Arman Abim ben geldim, düzenleriz ailecek bir gezi yakında, Serkan Abi de katılamıyormuş... Sen bizi izlemeye devam et, özledik sizi zaten :D
evet yaa damsız gittiler ben damımı bırakamadım ;D

Olurda bulusur gezersek diye bugun kesif yaptım. Nurullah Ates abimizin anlattıgı yeri buldum sanırım. Lopezdeki ilk sorun yapan yere benziyor ve sanki ozellikle yapılmıs cunku buralarda hic boyle bi yere rastlamadım. Ben gecmeyi denemedim Arman abi Dusterıyla gecsin havası olsun, pesindende Omer abi gecer :smiley:

05092012433.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR