Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan apollo7474 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,652

apollo7474

TOYOTA L.C. VX 80
Yer
İSTANBUL/Ümraniye
Eylül ayının ilk gezisini Cumartesi günü gerçekleştirdik.Geziye biraz geç saatte başlamamız sebebiyle arazide çok fazla vakit harcayamadık fakat yinede eğlenceli bir gün oldu.Görselleri buradan paylaşmaya başlayalım.

Etiketler
Ynt: Göçbeyli-Ovacık köyü Gezi-Ağva Kamp(01-09-2012)

Selim gelemediği için bu işi ben görev edindim,bir hatam olursa şimdiden özür dilerim.Neyse aldık sazı maden vuralım tellerine.Viaport oto parkında saat 15.30 da buluştuktan sonra 4 araç yola koyulduk ve ilk benzinlikte araçların yakıt ikmallerini yaptık.

Fatih ve Suzuki Vitarası

IMG_2746.JPG

albümü yükledim fakat resimleri buraya aktarmakta sıkıntı çekiyorum :smiley:

bi daha kine abermiz be yaaa.paylaşım için teşekürler.devamı yolda galiba.

ben sileyim alper abi yüklüyor. :smiley:

kum batma fotoları sizde miydi?

kum batma fotoları sizde miydi?

yayında ve yapımda emeğı geçen herkese çok teşekkürler..
tadına doyulmaz bi geziydi..
tüm araçların kumda batması çok ilginç oldu ;D ;D ;D ;D ;D

KUMDA BATMA ŞAMPİYONASI FİNAL ETABI
SONUÇLAR:
1-fatih abi kiilo avantajı sayesinde kumdan ilk kurtulan oldu :smiley:
2-alper abi araç yüksekliği sebebiyle difransiyel oturmadığı için etabı 2 ci bitirdi.
3-binali abi römorktan kurtrulduktan sonra fazla gazlayınca etabı 3cü bitirdi.
4-kenan (ben) kumda sakın durmayın bi daha hareket edemessiniz diyorken durunca etabı sonuncu bitirdim.
5- bide doblo vardı sevabına kurtarıldı (alper abi çıkardı)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR