Arama sonuçlarınız

1. MEDİCUS

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Cem bey size de günaydın,hemşehriymişiz.Trabzon-Çaykara'danım.Eğer araç bulabilirsem,Trabzon-Rize-Artvin dolaşmayı planlıyorum.Plakam belli değil yazamıyorum. :)Ama gezenbiliri takipteyim, gidebilirsek görüşmek nasip olur inşallah!

2. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Burak bey günaydın,güzel bilgiler verdiniz sağolun.Şu mtv ile ilgili olarak kafam karıştı.Daha önceki aracım 2000 GC wj 4.7 idi ve ocakta bahsettiğiniz gibi 1355,50tl mtv ödemiştim.Yani 14 yaşında idi ve 12-15 yaş aralığına giriyordu.Ancak...
  3. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Burak bey tekrar merhaba ,mesela aşağıda linkini verdiğim araç için, bahsettiğiniz kriterler açısından(görülebildiği kadarıyla)nasıl bir yorum yaparsınız? Aslında pradolarla ilgileniyorum ama vx 100lerde güzel.Belki yakıt ve vergisi...

4. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Cem bey ve Burak bey her ikinize de teşekkür ediyorum.Nezaket gösterdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için. Araç arayışım sürüyor,niyetim bayram sonrası memleketime ,karadenize hanımla birlikte gitmek.İnşallah temiz bir araç bulabilirim.Bu arada...
  5. MEDİCUS

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Cem bey merhaba,mesajlarınızı okudum.Tecrübeleriniz doğrultusunda fikrinizi almak istiyorum.Bir süredir LC Prado arıyorum.Ancak temiz bir araç bulmak zor gibi,bir de Ankara'da olunca seçenekler azalıyor.Malum sitede gördüğüm araç fiyatları...

6. MEDİCUS

lc prado hakkında

Ynt: Lc Prado Hakkında Hakan bey teşekkür ediyorum.Bu aralar bir arayış içindeyim.Eğer bulursam bende aranıza katılacağım. :) Daha sonra, bilgi almak amaçlı sorularımla rahatsız edebilirim,şimdiden kusura bakmayın :)

7. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Ynt: Land Cruıser Prado Arıyorum ! Dikkat çekmek için ne yapmak lazım acaba?! ;)
  8. MEDİCUS

Land Cruıser Prado Arıyorum !

Herkese merhaba,4,7wj aracımı sattım ve bir LC prado 2004-2005(öncelikli) almaya karar verdim.Malum site ve benzerlerini takip ediyorum.Bulduğum araçlarla ilgili,tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Bu arada gezenebilir üyelerinden satmak isteyenler olursa,tekliflere açığım. :)
  9. MEDİCUS

lc prado hakkında

Ynt: Lc Prado Hakkında Hakan bey merhaba,2000 model GC-wj4.7 aracımı sattım ve bir LC almak niyetindeyim.Bazı sorularım olacak,cevaplarsanız sevinirim. Öncelikle prado için 2005 ve öncesi(120 kasa) 5.vites dışında önemli bir fark varmıdır? Yani gerek teknik-donanım ,gerekse konfor ekipmanları...

10. MEDİCUS

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Sayın KLL , bir sorum olacak.2000wj lpg li aracımızı , şehir içinde kullanırken en tasarruflu hareket tarzı ne olmalıdır o zaman? Yani hangi hız bandında nasıl kullanalım ki tasarruf edelim,teşekkürler..

11. MEDİCUS

Jeepler Geri Çağrılıyormuş!

Ynt: Jeepler Geri Çağrılıyormuş! Acaba hangi konuda konuşulmuştur? Biliyorsanız oraya bakalım,bilgileniriz belki..
  12. MEDİCUS

Ynt: Jeepler Geri Çağrılıyormuş! Kimsenin jeepi yok galiba :)

13. MEDİCUS

Bu gün internette okuduğum haberi paylaşmak istiyorum. ''Chrysler 1993-2004 arası GC JEEP leri servise geri çağırmış.Sebebi de arkadan çarpmalarda yakıt depolarının patlama ve alev alma riski imiş''.Benimde 2000 model WJ kasa bir aracım var,üstelik lpgli ,yani tedirgin oldum. Durum denildiği...
  14. MEDİCUS

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: Lpg Gösterge Sorunu Mehmet bey,dediklerinizi yapacağım,teşekkür ederim.Durum bahsetiğiniz gibiyse , sizinle bir alışveriş yaparız gibime geliyor :)
  15. MEDİCUS

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: Lpg Gösterge Sorunu Mehmet bey, Şamandıramız bozuksa herhalde bu alet bir işe yaramaz.Zira kendi aracımla ilgili olarak benim tahminim bu yönde.Çünkü depo tamamen boşalıncaya kadar ,benim led gösterge hep ful gösteriyor.Gaz tamamen bitince ise bir anda kırmızı olup ses çıkarıyor..

16. MEDİCUS

4x4 İle Arazide Temel Kullanım

Ynt: 4x4 İle Arazide Temel Kullanım Kalıcı, güzel bilgiler,teşekkür ederim..
  17. MEDİCUS

WJ 4,7-CD CHANGER MP3 SORUNU !

Ynt: WJ 4,7-CD CHANGER MP3 SORUNU ! HERALDE BİR BEN TAKILDIM BU SORUNA,KİMSE BİR ŞEY YAZMAMIŞ ! ;)
  18. MEDİCUS

WJ 4,7-CD CHANGER MP3 SORUNU !

ARKADAŞLAR MERHABA, ANKARA'DAN SELİM , 2000 MODEL WJ 4,7 LİMİTED ARACIM VAR.ARAÇTA 10'LU CD CHANGER VAR.ANCAK BEN MP3 DİNLEMEK İSTİYORUM.ACABA BUNUN BİR YÖNTEMİ VAR MI ? YANİ ARAÇTA MP3 FORMATINI DESTEKLEYEN BİR GİRİŞ,YADA BİR AUX GİRİŞİ VAR MI ? YOKSA , BU SONRADAN EKLENEBİLİR Mİ? BU KONUDA...

19. MEDİCUS

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU ARKADAŞLAR,HAFTA SONU GENE SORDUM FARKLI YERLERE;HERKES ÇARESİ YOK DİYOR.SİMİT DEPOLAR BÖYLEYMİŞ,KM TAKİBİ YAPIN DİYORLAR.BENCE BİR YERLERDE ÇARESİ OLASI LAZIM AMA BULANA KADAR,İDARE ETMEKTEN BAŞKA YAPACAK BİR ŞEY YOK GİBİ..
  20. MEDİCUS

LPG GÖSTERGE SORUNU

Ynt: LPG GÖSTERGE SORUNU PEKİ ARKADAŞLAR , BU ALETİN TAMİRİ MÜMKÜN DEĞİL Mİ? ANLADIĞIM KADARIYLA LPG SERVİSLERİ BU İŞLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORLAR..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR