Arama sonuçlarınız

1. hobilixx

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Uzerindeki at lastikler yillanmis Kis memleketinde ve Erzurum yollarinda güvenli olmayabilir. Lastikcinin onerdigi cordiant marka lastik rus maliymis. Sitesinde off road olarak geciyor. Fotografina bakilirsa mt

2. hobilixx

Şebinkarahisar ilcesi Karadenize bayagi uzak
  3. hobilixx

Hava karardi foto cekmedim Buradan kar eksik olmaz artik Fotolar yakinda Lastikciye de gidemedim o denli yogunluk var. Kendimi hobi yerine bilime adadim bu aralar. Gec vakitlere kadar cilgin deneyler... :D

4. hobilixx

Kar geldi At lastikle ilk surusu gerceklestirdik
  5. hobilixx

15 inch. MT at o zamanlar bilmiyordum :D

6. hobilixx

Turkiye fiyati tanesi icin soylemisti. Sebinkarahisar daki lastikci. ohal nedeniyle Rektorlukten izin almadan yurtdisi yasak

7. hobilixx

Bayi var siparisle getiriyor Net fiyat soylememisti At-mt ayrimi yapmamistik 250 tutmaz demisti Net bilgi için takipte kaliniz :)
  8. hobilixx

Ruski lastikte tahminim fiyat-performans durumu var Frelander da beş kış michelin kullandim. Korandoya klasik kar lastigi takmak istemiyorum.
  9. hobilixx

Pazartesi buraya kar dusebilir gecen yagdi tutmadi Bende henuz koca ayak yapmadim Lastikci cordiant diye bi marka onerdi Rus markasiymis

10. hobilixx

Kar goruntulerine bisey kalmadi

11. hobilixx

Turbo uygulamasi yapmak gerekecek Su anda ihalede bikac korando var ama ilgilenecek zamanim yok
  12. hobilixx

Performans biraz zayif geldi uzun yolda dik yokuslarda bazen keyfi kaçıyor

13. hobilixx

Bendeki araç turbosuz Motora mudahale edip etmeme konusunda kararsizim
  14. hobilixx

Basiniz sagolsun
  15. hobilixx

Makine mühendisi proje ve karayolları uygunluk belgesini hallettiniz mi O belgeler ve soforler odasindan dosya ile muayene istasyonuna gidiliyor. Muayene istasyonundaki gorevli ve trafik tescildeki memur daha once bu tip işlem yapmamissa sora sora ogrenmesi islemi biraz uzatiyor. İlave bir...

16. hobilixx

İlgiden rahatsiz olup izini kaybettirmistir :) Herkesin arabaya bakmasina hala alisabilmis degilim. Polis abiler sırf sormak icin durduruyor. Eksik evrakla yola cikmamak lazim. Rot kolu rot mili ayni şey heralde Arkadasin korandosuna opel uyduruldu galiba. Sorup net bilgi paylasirim. Salincak...
  17. hobilixx

18. hobilixx

On takimda problem vardi Muayenede problem olabilecek durumları giderene kadar parca aradım. Arka balata ve fren merkezleri hyundai h100 On fren balatalar elantra 2001-2003 Z rot primera uydu. Rot mili rot başı alt ve ust rotilleri de yeniledim ancak onlarin ambalaji yoktu

19. hobilixx

Vize ruhsat isleri bitti Ceng67 nerede takıldı orayi kacirdim heralde
  20. hobilixx

Bende de arka koltuk yoktu Tofask bisey uydurduk. Makine muhendisi proje hazirladi. Onaylandiktan sonraki islemler sıfır arac tescil islemlerine benzer.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri