highoutput
Zirve
+fiyatlar nedir AT MT ???
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok ole deme cok baba araclarda cooper gordum hikaye oldular arazide yumusak hamurlu lastikler arazide zorlanio bf kemik gibi olsa bile arazide mahcup etmiyor bunlar birazda goreceli bu konuda haklisinBf nin adı var bence!!yoksa aynı performansı gösteren lastikler mevcut..cooper yokohama tiger ben çoğunu kullandım ençok yokohama dan memnun kaldım tabi at için geçerli bu mt de sadece cooper kullandım güzeldi zaten telkinler sonucu almıştım yumuşak ve ses yapmadığını söylemişlerdi gerçekten de öyleydi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ruski lastikte tahminim fiyat-performans durumu var
Frelander da beş kış michelin kullandim.
Korandoya klasik kar lastigi takmak istemiyorum.
Aynen bizi aydinlatirsan memnun oluruzHakket orda fiyatlar nasıl biliyomusun?
Yok ole deme cok baba araclarda cooper gordum hikaye oldular arazide yumusak hamurlu lastikler arazide zorlanio bf kemik gibi olsa bile arazide mahcup etmiyor bunlar birazda goreceli bu konuda haklisin
O yuzden burdayiz kardesim , bundan 17 18 yil once camiada sadece isoff etkinlik duzenliyordu bolu da etkinlik oldu biz suburban ile gittik adamlar hikaye tiri viri defender cj5 ile geldiler etkinlik mevkiine gidinceye kadar hepsini yolda cektik sonra adamlar ukala ukala tavirlar sergiledi bizde cayir cimeni batakligi camuru uzerlerine birakip donduk izmir e bakiyorum hala o kibir dewam tespit superEvet forumun parlak bi konusu bu konu muhtemelen malum kişilerin hepsi bakıyor ..yanlız üye olduğumdan beri birşey dikkatimi çekiyor garip bi ukalalık gruplaşma ve kibir söz konusu sanki offroad dünyası onlardan sorulur herşeyi onlar bilir havası var
Bayi var siparisle getiriyor
Net fiyat soylememisti
At-mt ayrimi yapmamistik
250 tutmaz demisti
Net bilgi için takipte kaliniz
TakipBayi var siparisle getiriyor
Net fiyat soylememisti
At-mt ayrimi yapmamistik
250 tutmaz demisti
Net bilgi için takipte kaliniz
Turkiye fiyati tanesi icin soylemisti. Sebinkarahisar daki lastikci.250 tutmazdan kastını anlamadım bide ben burdaki fiyatı değil gürcüdeki fiyatı merak ettim gidip geliyomusun hiç o tarafa
Memur vaziyetleriTurkiye fiyati tanesi icin soylemisti. Sebinkarahisar daki lastikci.
ohal nedeniyle
Rektorlukten izin almadan yurtdisi yasak
Turkiye fiyati tanesi icin soylemisti. Sebinkarahisar daki lastikci.
ohal nedeniyle
Rektorlukten izin almadan yurtdisi yasak