Arama sonuçlarınız

1. A

Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110

Ynt: Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110 çok teşekkur ederim malesef binmeden ayrılmak zorunda kalacagım 2.5 duz dizel motor var takas dusunen arkadaşlar var ise sadece wosvagen transporter 2009 ve uzeri araçlar ile takas dusune bilirim

2. A

Ynt: Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110 DİGER FOTOGRAFLAR
  3. A

Ynt: Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110 ULAŞA BİLECEGİNİZ İRTİBAT NUMARAM 0554 885 22 86 ABDULLAH ERTEN ARA. İSTANBUL BAHÇELİEVLERDEDİR

4. A

Ynt: Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110 DEVAMI
  5. A

ÜZÜLÜREK SÖYLUYORUMKİ ARACIMI SATMAK ZORUNDAYIM 5 AY SANAYİDE GEÇEN MACERAM SONUCUNDA İSTEYEREK ALDIGIM VE ZEVKLE TOPLADIGIM DEFENDER 110 ARACIMI İŞ DOLAYISI İLE ACİL SATMAK ZORUNDAYIM KIYIPTA MALUM SİTELERE SUAN İÇİN İLAN VERMEDİM BEN BU SİTEDEN DEFENDER SEVDASINA BULAŞTIM VE DİLEGİM HAK EDEN...

6. A

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum merhaba hala araç arıyor iseniz a dan z ye sıfır topladıgım ve bu hafta biten bir aracim var metalik fume renginde yeni tip dugme panelinden onviç arka h-jaak krikosuna yukseltme hariç herşeyini tamamladım ve aracımı iş dolayısı ile uzulerek...

7. A

Direksiyon Simidi Değişikliği Hk.

Ynt: Direksiyon Simidi Değişikliği Hk. merhaba oncelikle geciken cevap için kusura bakmayın istanbulda ikamet ediyorum avrupa yakasında gungören bagcılar sanayı sıtesi başak şehirde yaptırdım yunus torna diye bir yer var sanırım 23. blok ama biraz pahalı geldi işçiligi yinede çok saglam...
  8. A

Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk.

Ynt: Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk. merhaba aynı sorunla bende ugraşmaktayım istanbul avrupa yakasında uygun fiyata bu işe çözüm bulabilecegimiz bir yontem yada tavsiye edebilecegi biri varsa arkadaşların yardımları çok makbule geçer şimdiden teşekkur ederim
  9. A

Direksiyon Simidi Değişikliği Hk.

Ynt: Direksiyon Simidi Değişikliği Hk. merhaba ıkı gun önce ben bu işlemi yaptırdım eski direksiyon göbegini işin ehli bi tornacı ölçu alarak etrafından kesiyor be diger direksiyonun içine ilaç ile yerleştirdikten sonra ince matkap ucu ile delip kılavuzla gömmeli alyan iki adet vida yeri açıyor...

10. A

Defender Yeni Tip Dugme Konsolu Acil Yardım Lütfen

Ynt: Defender Yeni Tip Dugme Konsolu Acil Yardım Lütfen Tesekkur ederim cok makbule gecti

11. A

Defender Yeni Tip Dugme Konsolu Acil Yardım Lütfen

MERHABALAR 4 AY SÜREN BİR ÇALIŞMA SONUNDA İSTEDİGİM GİBİ BİR DEFENDER TOPLAYA BİLDİM ÇOK ŞÜKÜR YANLIZ YARDIMINIZI GEREKTİREN BİR SORUNUM VAR YENİ TİP DUGME KONSOLU ALDIM ZORDA OLSA BUTUN DUGMELERİN SİSTEMİNİ KENDİM ÇÖZEREK BAGLADIM AMA ŞÖYLE BİR DURUM OLUŞRU KONSOLU TORPİDOYA BAGLAMAK İÇİN...
  12. A

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Özay bey zahmet olmazsa bende 2.5 duz dizel için rica edecegim (anestezi_79@hotmail.com)

13. A

Defendir Torpidosu Satan Varmı

Ynt: Defendir Torpidosu Satan Varmı İlginiz icin tesekkur ederim bugun dosmecim ile görüştük mevcut torpidoda tadilat yapılacak araç toplanmaya başlıyor en kısa sürede maliyeti ile resimleri yayınlarım
  14. A

Defendir Torpidosu Satan Varmı

ARKADAŞLAR ELİNDE SATILIK 1987 MODELE UYACAK YENI TİP VEYA STANDART OLAN TORPİDOSU OLAN VARSA LTFEN İLETİŞİME GEÇSİN UCRETİ KARŞILIGI SATIN ALMAK İSTİYORUM AYRICA HİDROLİK DİREKSİYON KUTUSU VE TERTİBATI İHTİYACIMDA VAR ELİNDE OLAN ARKADAŞ VARSA MAKUL FYATLAR DAHİLİNDE İLETİŞİME GEÇEBİLİRİZ 0554...
  15. A

Defender Toplama Yardım

Ynt: Defender Toplama Yardım Devam

16. A

Defender Toplama Yardım

Ynt: Defender Toplama Yardım Devam
  17. A

Defender Toplama Yardım

Ynt: Defender Toplama Yardım Aracın siyahlı resimlerini paylaşıyorum
  18. A

Defender Toplama Yardım

Ynt: Defender Toplama Yardım Herkese yorumlar için tekrar teşekkür ediyorum mevcut motorin durumu orta halde kaportA boya icin bir usta ile anlaştım 3500-4000 tl arası mevcut alt orjinal takımları kullanacağım gerekenler alınacak sadece ve yapa bilirsem hidrolik direksiyon torpido kısmı...

19. A

Defender Toplama Yardım

Öncelikle Herkese merhabalar arkadaşlar bu siteyi uzun zaman takip ettim eski bir land rover defender hastalarından biride benim en sonunda uzun süre bekledikten sonra malum site uzerinden 1987 model defender satın almış bulunmaktayım araç ile ilgili projem aracı şasiye kadar soyup toplamak...
  20. A

Satılık 92 model Kapalı Defender 6000 TL

Ynt: Satılık 92 model Kapalı Defender 6000 TL merhaba araç satıldımı acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR