Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Anestezi79 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,153

Anestezi79

Ana Kamp
ÜZÜLÜREK SÖYLUYORUMKİ ARACIMI SATMAK ZORUNDAYIM 5 AY SANAYİDE GEÇEN MACERAM SONUCUNDA İSTEYEREK ALDIGIM VE ZEVKLE TOPLADIGIM DEFENDER 110 ARACIMI İŞ DOLAYISI İLE ACİL SATMAK ZORUNDAYIM KIYIPTA MALUM SİTELERE SUAN İÇİN İLAN VERMEDİM BEN BU SİTEDEN DEFENDER SEVDASINA BULAŞTIM VE DİLEGİM HAK EDEN BİRİNİN BU ARACI ALMASIDIR
AÇAÇTA YAPTIKLARIM
ARACIN BUTUN BURÇLARI POLY BURÇ SETİ İLE DEGİŞTİ
BUTUN AMORTİSORLER VE ROTLAR DEGİŞTİ ALT TAKIM KOMPLE YENİLENDİ
TRİGER SETİ DEBRİYAJ MERKEZLERİ
DEBRİYAJ SETİ KOPMLE DEGİŞTİ
ARAÇ KOMPLE KAPORTA BOYA OLDU
ZEMİNE BİTSELF SONRASI KEÇE VE KALIFLEX İLE İZOLE SONRASI EKSTRA PULLU LASTIK YAPILDI TAVAN TABAN KOLTUK BUTUN
DOŞEMELER YENİDEN YAPILDI
BUTUN CAMLAR SET OLARAK RENKLI CAM İLE DEGİŞTİRİL
ON CAMLAR OTOMATİK YAPILDI
ARAÇ MERKEİ KİLİT TAKILDI
ON PANJUR YENİTİP ALINDI
ARACA LB 8600 SIFIR VİNÇ TAKTIM KULLANMAK NASİP OLMADI
ELEKTİRİK TESİSATI KOMPLE ELDEN GEÇRİ TUM LAMBALAR SİNYAL VE SİLECEK KOLLARI DEGİŞTİ
H-JAAK KRİKO
SADECE KAYALARDAN ALDIGIM PARÇALARIN FATURASI=11000 TL CİVARI HEPSİ MEVCUT
BUNUN DIŞINDA YAKLAŞIK 2000 TL TUTARINDA MALZEME ALIMIM VAR
İŞÇİLİKTEN SANIRIM SÖZ ETMEME GEREK YOK PİYASADAKİ İŞÇİLİK AZ ÇOK BELLİ
ARAC BANA 36500 TL YE MAL OLDU
35000 E PAZARLIKSIZ VERECEGİM
ARACA 1 HAFTA BİLE HENUZ BİNMEDİM

EN KISA ZAMANDA DİGER RESİMLERİ DE EKLEYECEGİM

fotoğraf 2.JPG

Etiketler

Ynt: Satılık 1987 2.5 Dizel Hidrolik Defender 110

ULAŞA BİLECEGİNİZ İRTİBAT NUMARAM 0554 885 22 86 ABDULLAH ERTEN
ARA. İSTANBUL BAHÇELİEVLERDEDİR

Merhabalar, Emeğinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten aracınız, ayrılmak durumunda kalmanız üzücü, aracın üzerinde düz dizel motor var yanılmıyorsam yoksa TDI motor mu var bunu da belirtebilirseniz bilgilerde göremedim, alıcı arkadaşlar için iyi olur.
Umarım herşey gönlünüzce olur.
Hayırlı Satışlar
Saygılar.
Alkım.

çok teşekkur ederim malesef binmeden ayrılmak zorunda kalacagım
2.5 duz dizel motor var
takas dusunen arkadaşlar var ise sadece wosvagen transporter 2009 ve uzeri araçlar ile takas dusune bilirim

Maaşallah aracınızı çok güzel yapmışsınız keşke imkanınız olsaydıda satmasaydınız gerçekten emek harcanmış bir araç :( inş. istediğiniz rakamlara satılır aracınız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR