Arama sonuçlarınız

1. haydarsinan

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Levent hocam, isterdim ki bizim çalışmamızda senin çalışmaların gibi ayrıntıları iyice düşünülmüş,adımları temkinli ,duruma vakıf, sonucunda çok iyi bir yapının çıkacağı kesin bir çalışma olsun. ancak bizimkisi deneyimlerin...

2. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan
  3. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan son resimler

4. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan devam
  5. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan bu abim, hem iyi çalıştı hem de beni ara ara azarladı, çalışmalar sırasında bana tüm dediklerini yuttum.

6. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan zemine mutfak ve duş kabinin pis su giderleri için 2 yer açtık.

7. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan devam
  8. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan ancak yaptığımız işleri eksik bulduk, hem biraz aceleye getirmiştik hemde yeknik kısımları atlamıştık,zemini ve tavanın 2/3 ünü yapmışken başa dönüyoruz. yeterince karkas yerleştirmediğimizi anladık, straforları sökmüşken de onları...
  9. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan ardından taban kesildi ve yerleştirildi.

10. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan son bir hafta içerisindeki çalışmalarımız: başta elektrik tesisatını çektik

11. haydarsinan

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Levent Hocam konuyu burda açmış oldum, daha önceki yazılanları görmedim. senin uğraşın sağlam ve çok kontrollü gidiyor, ustalığını da katarsak eminim çok güzel olcaktır. işin zorluğu titiz işçiliktemi ne dersin? bizim...
  12. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) evet, bizde dediğim bölgelere bakarken işin zor kısmının parçalı yapının işçiliği , küçük değerler olduğunu düşündük. dediğin gibi sadece yatak bölgesine tavana kadar olmasada bir bölümüne uygulayabiliriz, bu proje çiziminde...

13. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf Hocam bir sorum olacaktı; ducatonun yanlarındaki boşlukları kullanmayı düşünmüş müydün? özellikle şöför koltuğunun arkasındaki yan duvarda 6 cmlik boşluk var,kullandığın camyününden dolayı mı o bölgeyi kapattın? şimdi...
  14. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Levent hocam, uyarını dikkate alarak işleri biraz yavaşlattık. beğenmediğimiz işleri yeniden yapacağız. straforları çok dağınık yapıştırmışız beğenmedik. onları söküp yerine izocamın polistren köpüğü ile yeniden döşeyeceğiz. taban...
  15. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan bugün ilk kez araç içinde çalışmaya başladık ve anladık ki bu iş çokta kolay değilmiş. sadece elektrik tesisatı bile uzun bir zamanımızı aldı. ardından karkas sorunu oluştu; ne kadar ölçülere dikkat etsekte aracın eğimli iç yüzeyi bizi...

16. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Atilla hocam ilgin için çok teşekkürler,. cevabım geç kaldı, bugün gün boyu araç ile uğraştık. önerileriniz ve tespitleriniz doğru ve yerinde. ancak karavana başlarken bir kaç ölçütü aslında sizlerin paylaşımlarınızla oluşturdum ...
  17. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan :)cavid hocam buradaki herkes genç, herkes biraz çocuk.yoksa kim düşerdi karavancılığın peşine.( benim araç alıp karavan yapacağımı duyan tanıdıklar ya bir eve girseydin, ne yapacaksın karavanı deyip duruyorlar.) ceyran konusuna...
  18. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan bende öyle düşündüm, ayak kısmına yerleştireceğimiz portatif bir yükseltiyle oluşacak yatağı sanırsam ben çok kullanacağım. iki pencereyide açınca oluşan esinti yaz sıcağında benim için çok iyi olacak. şu ceyranda kalma durumu...

19. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan Yusuf hocam burada da yeniden tekrarlayayım, desteğin için çok teşekkürler. hem "neden olmasın" ı bizlere kazandırdığın için hemde telefonla işinde çalışırken bile aralarda sorularımıza cevap verdiğin için. işim gereği şunu iyi...
  20. haydarsinan

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - haydarsinan İlker hocam aynen öyle yapmayı düşünüyoruz,hem sandık gibi iş görecek hemde açılınca küçük bir yatak olacak. zaten yapmaya çalıştığımız proje Yusuf Hocanın karavanın 50 cm kısası gibi bir şey olacak sanırsam.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,574
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri