Arama sonuçlarınız

1. mehmet cakmak

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Teşekkürler zerrin hanım.Bu arada sizin kulağınızı çınlattık.geçen hafta andofçularla beraber geziye misafir sanatçı olarak katıldık.

2. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Eyvah o zaman biz kazık yemişiz 175 tl.ye çok uygun aldık diye seviniyorduk.neyse ne yapalım daha öğrenecek çok işimiz var.Telsizin hayırlı olsun güle güle kullan.fakat dağlık arazide yakın mesafede çekimi iyi Konvoyumuz biraz uzun olsa sen başında...
  3. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

4. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bu arada senin araçda fena olmamış artık sorun çıkarmayacaktır.hatta birilerini sen kurtarırsın bu gidişle.bende geçen cumartesi aldım aselsan 975 sen ne kadara aldın telsizi?
  5. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bu gidişle çelik tampon vinç tavan sis farları derken arabanın iyice çekli değişecek gibi görünüyor

6. mehmet cakmak

7. mehmet cakmak

8. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selim ne santın ya kara kedi ağaca bile çıktı.Hızlı girdik bu işe
  9. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Bu gezimizde Andoof gezisinden hatıralar

10. mehmet cakmak

11. mehmet cakmak

12. mehmet cakmak

Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) günübirlik mi yoksa kamplımı gidiliyor?

13. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Tuna festival ne zaman tam olarak biliyormusun?
  14. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Hamdi abinin araç hacı murat bile olsa da farketmez. maaşallah kolay kolay yolda kalmaz. O iyi bir ofroadçu.Araç da önemli ama sürücüsü daha çok önemli
  15. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) a-alük olmasada eh yolda bırakmaz artık.işin içine girdimi sonu yok.daha çelik tampon çekici vs.demedik bakalım sonumuz hayırlısı olsun.öylede olsa keyif alıyorum yapılanlardan ve etkinliklerden.

16. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Bu arada Tuna kamp1 olmuşsun senide kutlarım.Tatlı konusu sorun değil seninkinide ben alırım.Nasıl olsa hamdi abiye her zaman işimiz düşecek.yolda kaldık mı imdadımıza o yetişir.Hatta biz bile borçlu kalırız.
  17. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Bu işi biraz fazla abarttık be tuna sanayiye giren biraz zor çıkıyor.ustalarla samimiyeti ve maliyeti çok konuşur olduk..eve dönüş yolunu şaşırmada evimize dönmek de tek ümidimiz.O olmuşken şuda olsun şu eksik kalmasın bunu da yap usta derken...
  18. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Değerli Can kardeşim gelirsin arkamızdan ama çok zorlu gelirisin bizim kadar kolay olmaz sanırım.Yolda kalsanda seni çeken biri olur elbet.sen hiç merak etme kimseyi yolda bırakmayız.

19. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Teşekkürler tuna siteye takılıp gidiyoruz işte.bulaştı bir hastalık eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.Kara panteri sanayiden kurtaramadım.gündüz onunla gece siteyle zamanımı geçiriyorum.
  20. mehmet cakmak

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) tuna senmisin?ne farkeder sende babanın oğlu değilmisin?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri