Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,100
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

lastikler ve yerden yükseklik önemli arzide kalsanız bile birliktelikle yolda kalan araca yardım ediyoruz.yani hem çeken hemde çekilen olabiliyoruz.sanırım sorun olmaz

Etiketler

ve geziler farklılılar gösterebiliyor zaten amaç düz ve yapılmış tam bir iyi yol olmaması yoksa arazide ne işimiz var?BU bazen yoğun karlı yollar,bazen oldukça çamurlu,bazen dağlık taşlık ve bazende düz yaylalar olabiliyor

ve sizin bakış açınız önemli yani ne amaç izlediğiniz.

bizim amacımız aile kullanımı.. yeri gelcek uzun yol, yeri gelcek şehir içi yeri gelcek dağ tepe gezeceğiz. bu güne kadar hiç 4x4 bir araca sahip olmadık.. sanırım onun acısını çıkaracağız..

4x4 gibi dört dörtlük bir arazi kullanımınız olmaz ancak başlangıçta fena sayılmaz.Zorlu yollara olmasada orta ve düşük durumlarda sorun olacağını düşünmüyorum.Şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunarım.Bir ofroad aracı çok özel oluyor.yani birtakım gereksinimleri gerekir.Yinede tam olmasa da birazda olsa tatmin edebilir.

hamdi abi iyi geceler nerelerdesin sesin çıkmaz oldu?

tuna senmisin?ne farkeder sende babanın oğlu değilmisin?

arabalar benim hobim, oldukça iyi anlarım.. farkları hakkında bilgim var ama ben sadece bilgi olsun sizin gittiğiniz yerler çok extreme yerler midir? onu merak ettim bu araba ile peşinizden gelebilir miyim onu merak ettim..teşekkürler..

sayılarımla CAN..

Teşekkürler tuna siteye takılıp gidiyoruz işte.bulaştı bir hastalık eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.Kara panteri sanayiden kurtaramadım.gündüz onunla gece siteyle zamanımı geçiriyorum.

mehmet cakmak' Alıntı:
Teşekkürler tuna siteye takılıp gidiyoruz işte.bulaştı bir hastalık eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.Kara panteri sanayiden kurtaramadım.gündüz onunla gece siteyle zamanımı geçiriyorum.
abi olsun ya bu böyle bi 15 gün sürer dayan,kara panter çıkdımıda kimse durduramas artık seni :smiley:
İnşallah kasa,bela gelmes,senin araba canavar gibi oldu maşallah.

quickcan' Alıntı:
arabalar benim hobim, oldukça iyi anlarım.. farkları hakkında bilgim var ama ben sadece bilgi olsun sizin gittiğiniz yerler çok extreme yerler midir? onu merak ettim bu araba ile peşinizden gelebilir miyim onu merak ettim..teşekkürler..

sayılarımla CAN..
Değerli Can kardeşim gelirsin arkamızdan ama çok zorlu gelirisin bizim kadar kolay olmaz sanırım.Yolda kalsanda seni çeken biri olur elbet.sen hiç merak etme kimseyi yolda bırakmayız.

mehmet cakmak' Alıntı:
Değerli Can kardeşim gelirsin arkamızdan ama çok zorlu gelirisin bizim kadar kolay olmaz sanırım.Yolda kalsanda seni çeken biri olur elbet.sen hiç merak etme kimseyi yolda bırakmayız.
Can abi,aramısa hoşgeldin.
mehmet abininde dediği gibi bırakmayıs kimseyi yolda.
bu arada 4x4 alma hususunda teredüdteymişsin sanırım,Şiddetle tavsiye ederim.şahsen benim hevesim yoktu böyle konulara,ama şuan hergün etkinlik olsa kanaatindeyim. :D Tabi benim tusum kuru nasıl olsa baba arabası arada kullanıyorum bir şey olsada babamın araba :D

TnaTkmen' Alıntı:
abi olsun ya bu böyle bi 15 gün sürer dayan,kara panter çıkdımıda kimse durduramas artık seni :smiley:
İnşallah kasa,bela gelmes,senin araba canavar gibi oldu maşallah.
Bu işi biraz fazla abarttık be tuna sanayiye giren biraz zor çıkıyor.ustalarla samimiyeti ve maliyeti çok konuşur olduk..eve dönüş yolunu şaşırmada evimize dönmek de tek ümidimiz.O olmuşken şuda olsun şu eksik kalmasın bunu da yap usta derken vs.vs..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR