Arama sonuçlarınız

1. selin22

Erba 3.75 Cekme Karavan Incelemesi

Benim de karar asamasinda diger adayim Guney karavandi. Hatta onu alsam biraz daha mutlu olurdum sanki Erba ya gore :) Yillarca cadir kampi yaptiktan sonra ne olursa olsun karavanin buyuk konfor sagladigini ilk kampimda gormustum. Size de bol keyifli kamplar dilerim yeni karavaninizla :)

2. selin22

Bu yaz Antalya bolgesine hic gitmedim karavanla. Gittigim en sicak yerler Mugla ve Izmir sahilleriydi. Urla tarafinda oglen deniz kenarinda tentenin altinda sicakladigimda karavanin icine girip uzandigim oldu. Cok daha serindi. Ancak hava esintiliydi ve 3 cephedeki buyuk tam acilir pencereler...
  3. selin22

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Fiyat konusunda ve yerli üretim donanımların kullanılması konusunda size %100 katılıyorum. Safir modeli 1-2 ay once 165 bin TL iken acaba alsam mi diye düşünüyordum. Şimdi fiyatinin 18200 Euro oldugunu ogrendim. Yani su anki kurla 292 bin TL yapiyor. Hadi bu paralari verdik diyelim, bu karavani...

4. selin22

Karavanda Atık Depolarının Büyüklüğü Ve Özgür Yaşam

Su deposu, bir cok karavanda oldugu gibi oturma bolumunun altindaki kapali bolmede. Erba gruplarinda karavan duvarlarinin bir sekilde isik gecirdigine dair fotograflar gormustum. Kendi karavanimda gozlemlemedim ancak deponun bulundugu bolgede yan duvardan bir gecirgenlik soz konusudur belki.
  5. selin22

Tesekkur ederim degerli bilgi icin arastiracagim. Temiz su deposunun kapagini acip elimi icine sokabiliyorum. Her temizlemede bezle dibini de aliyorum. Yosunlanma ve kotu yerlerden alinan suyun icindeki cer copu de boylelikle temizlemis oluyorum.

6. selin22

Bence bir cok insan gri suyu buldugu musait bir yere bosaltiyor. Onemli olan kimyasal ve yag bulunmamasi. Disarida sebze yikamaktan ve dis dusu kullanmaktan farkli degil bence. Temiz ve gri su deposununu da eve dondukten sonra klor tabletleriyle temizliyorum her kamptan sonra. Ama mahalle...

7. selin22

Karavanla Tekrar Yola Çıkmak İçin Ne Kadar Zamanda Toparlanabiliyoruz ?

Biz 2 kisi yarim saatte toparlaniyoruz. Genelde sabah cok erken yola cikiyoruz gidecegimiz yerde rahat yer bulmak ve ara sokaklarda rahatca yol alabilmek icin. Tenteyi, disaridaki masa sandalyeyi kirilacak dokulecek esyalari aksamdan toparliyoruz bunlar bi 20 dakika kadar suruyor. Sabah sadece...
  8. selin22

Cekme karavanimda 120 lt temiz su deposu 70 lt gri su deposu var. Lavobo ve banyoda kesinlikle kimyasal kullanmiyoruz (dogal temizleyiciler ve sampuanlar tercih ediyoruz) tabaktaki ve tenceredeki yaglari da peceteyle iyice temizledikten sonra yikiyoruz. Cogunlukla kampingler disinda kamp...
  9. selin22

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Kusura bakmayin yanlis anlamisim. Bir karavan elektrik grubunda 40 amperlik bu cihazi paylasmislardi ama nasildir bir bilgim ya da deneyimim yok. https://www.amazon.com.tr/Mean-Well-PB-600-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Cihaz%C4%B1/dp/B005T8CL5K

10. selin22

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Benim de 2 tane 100 luk jel akum var. Ben bu cihazi aldim: https://www.hepsiburada.com/black-decker-bc20bde-12volt-360amper-aku-sarj-bakim-cihazi-ve-aku-takviye-pm-HB00000IIR75 20 amper oldugu icin akuleri ayirmiyorum. Hizli baslayip yavas dolduruyor son kisimlari ve dolunca otomatik kesiyor...

11. selin22

Bir Kamp Aracı Olarak Duster 1.5 Dizel 4x4

Ben tavsiye etmiyorum. Yaklasik 6-7 aydir erba 3.75 karavani cekiyorum. Rampalarda, bozuk ve egimli yollarda dolu haliyle ancak cektigini hissediyorum. Daha agir olsa girdigim yollara giremeyecegimi girsem de cikamayacagimi dusunuyorum. Hep duz asfalt yolda kullanacaksaniz ayri. Turkiye de kamp...
  12. selin22

Sandras Gökyüzü Gözlem Şenliği

Ben de ayı ve takım yıldızlarını izlemek için 10x50 dürbün kullanıyorum. Başlangıç için gayet yeterli bir ekipman. Görüşmek üzere:)

13. selin22

Alanda ben de dahil bir çok kişinin teleskobu olacak. Bizler vasıtasıyla hem gökyüzü cisimlerine yakından bakabilir hem de bilgi alabilirsiniz. Dürbününüz varsa getirebilirsiniz. Karanlık alanlarda dürbünle de gözlem yapmak çok keyiflidir. Bir de telefonunuza da gelmeden skyview gibi bir...
  14. selin22

👍teşekkür ederiz 👋
  15. selin22

5-8 Ağustos tarihleri arasında Sandras dağında gökyüzü gözlem şenliği yapılacak. Biz teleskobumuzu da alıp karavanımız ile orada olacağız. Etkinlik ücretsiz olup karavan ile gelmek isteyenler için de konaklama imkanı olacaktır. Katılım için aşağıdaki bilgilendirme yazısındaki formu doldurmanız...

16. selin22

Cekme Karavanla Gezmek

Cekme karavanla gayet rahat gezebiliyorum. Bilmediginiz bir yere gittiginizde usenmeyip araci karavandan ayirarak park edecegiz yeri belirlemek icin aracla kesif yapmanizi oneririm. Bilmedigim rotalarda giderken haritalar yerine tirlar icin yapilan sygic uygulamasini kullaniyorum. Bir de...
  17. selin22

Cok haklisiniz. Devletin tuketici haklarini koruma mekanizmasi cok zayif. Bitmek bilmeyen mahkeme surecinden baska bir yol bulunmuyor sanirim. Bu yuzden de cogu kisi lanet olsun diyip hakkini aramaktan vazgeciyor. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
  18. selin22

Dogrudur. Dizel isitici olduktan sonra yalitim nasil olursa olsun isiniyorsunuz. Ama yazin nasil oluyor bilemiyorum. Yazin da gunduz karavanin icinde zaten oturulmaz diye dusunuyorum.

19. selin22

Erba 3.75'im

Dogrudur fanli bir cihaz ama ilk etapta yuksek amper verdiginde fan calisiyor sonra duruyor. Rahatsiz edecek bir ses duymadim su ana kadar.
  20. selin22

Erba 3.75'im

Sofbeni de tupluge bagliyorlar yeterli alan var ama ne kadar saglikli olur bilemiyorum. Ben akunun oldugu kismi ve su deposunun yanindaki boslugu kesip menteseleyerek acilir hale getirdim. 220 baglantisi var orada. Aku sarj cihazini deponun yanindaki bosluga koyup akulere baglayarak sarj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri