Arama sonuçlarınız

1. uda4a

Bana ''TREKKING'' i tanıtır mısınız ?

Ynt: Bana ''TREKKING'' i tanıtır mısınız ? Aynı zamanda Gezenbilir İzmir grubu aktif olduklarını düşünüyorum, onlarla irtibata geçebilirsiniz.

2. uda4a

Bana ''TREKKING'' i tanıtır mısınız ?

Ynt: Bana ''TREKKING'' i tanıtır mısınız ? Biraz hazıra kaçtım kusura bakmayın, Trekking doğa sporlarının en hafif kollarından biridir. Uzun ve yorucu yürüyüş anlamına gelir. Hiking ise günübirlik doğa gezisi anlamına gelir. Dilimize İngilizce'den geçen "trekking" sözcüğü İngilizce'de "doğal...
  3. uda4a

GPS için Harita Üretim Programı

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Merhaba Sn Kkazım, cihazımda Navcitynin, topo ve şehir haritasını kullanıyorum sıkkıntım yok ama konu içeriğinde özel harita oluştuma bahsi geçince, araştıma gereği duydum. Teşekkürler.

4. uda4a

Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps

Ynt: Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps Karar senin tabiki ama magellan yeni serilerin bakıyorum, harita olayı falan kolay, google earth görüntüsü kullanabiliyorsun gibi. Değerlendirirsein ozaman kadar
  5. uda4a

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Sn Enes size yanıt yazarken cevabınz gelmiş, ben harita oluşturulurken, google earth veya topo bir haritanın görüntüsünün de Gps atılacağını düşünmüştüm. Siz amacınızı kısaca özetlemişsiniz, ben de bunları izlek kaydı olarak, topo harita üzerinde...

6. uda4a

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Sn Enes, Sormak istediğim bir şey var, ben karıştırıyorda olabilirim.Şimdi sizin de bahsettiğiniz gibi bende google earth de belirlediğim, izleri, parkurları gerekli programlar vasıtası ile gbd formatına çevirip, GPS ime atıp kullanıyorum. Sizin yapmış...

7. uda4a

Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps

Ynt: Uygun fiyata sorunsuz temiz kullanılmış GARMİN ETREX VENTURE gps Hayırlı satışlar, ne aldın Serdar?
  8. uda4a

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Zerrin hn, kurumcu' nun bende ayrı bir yeri ve önemi var ama m2 olarak düşünüldüğünde dar bir alan olduğu için (diğer yerlere göre) bu benim 4. gidişim olacak ve nerdeyse karış karış ezberledim.Daha önce burası ile ilgili...

9. uda4a

Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl

Ynt: Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl 47151421 ilan numaranız

10. uda4a

Motorkros sporları için sponsor desteği hk.

Gezenbilir ailesine öncelikle merhaba, sponsor desteği talebi, 15 yaşındaki yiğenim için yazmaktayım, kendisine böyle bir bölümden haberdar etmeme rağmen, sanırım yaşının genç olması ve çekingen olması nedeni ile yazmaktan imtina etmesi üzerine, onun adına yazmaya karar verdim. 2010 Yılının Ocak...
  11. uda4a

Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl

Ynt: Satılık Garmin Etrex Legend Hcx El Tipi Gps 350tl 46163122 Numaralı Sahibinden ilanında satılık araç ilanı çıkmaktadır.

12. uda4a

Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kurumcu Ormanları Yürüyüşü (05 Haziran 2011) Zerrin hn, Bu hafta yürüyüş için kendimi hazırlıyordum ama kurumcu yu nerdeyse, adım adım ezberledim. :( ; alternatif düşünmem gerekecek üzgünüm.
  13. uda4a

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) Serdar güzel fotolar, son anda bir iki şey çıktı gelemedim.
  14. uda4a

Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) Merhaba, Öncelikle "bey" kelimesinden hoşlanmadığımı belirtmek isterim. İşin ucunda doğa söz konusu olunca bazen kendimi tutamıyorum, kırıcı olabiliyorum, yukarıdaki satırları yazarken de doğrusunu söylemek...

15. uda4a

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) Ağaç Kurbağası/Hyla arborea Genel Özellikler: Renkleriyle çevresel uyumu çok iyi ve bundan dolayı fark edilmeleri zordur. Sırt bölgesi genel olarak parlak yeşil. Üzerinde koyu renkli küçük benekleri var...
  16. uda4a

Ynt: Gezenbilir Ankara; Emre Yatar (Emeklidede Tepe) Yürüyüş Etkinliği (29 Mayıs 2011) Gezenbilir ve trekking ailesine merhabalar.Öncelikle bu hafta sizlere katılıp yürümeyi düşünüyordum fakat bazı halletmem gereken işler çıkıncı yürüyemedim.Güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz.Mesajlardan...
  17. uda4a

Motorsikletli İmamın Başına Gelenler

Motorsikletli imamın başına gelenler, Ege de durum buysa, gerisini düşünmek istemiyorum http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17891793.asp?gid=381

18. uda4a

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Konu şu, kalan para ile toyota stıcker yapılacakmış pantalonun cebinden 5 Tl çıkınca, bana yapılmayacak gibi düşündüm. Mücahit beye ilgisinden dolayı tekrar teşekkürler.
  19. uda4a

Jack Wolfskin Pantolon- Land Cruiser Gömlek İsteyen

Mücahit bey emeğinize elinize sağlık, teşekkür ederim.Pantalon elime ulaştı beden konusunda sıkıntı yok.Ayrıca çok incesiniz, 5 tl yi aldım.Tek Toyotacı ben olmadığımı anlaşmış bulunmaktayım :) Not: Elinizde Xl gri pantalon varsa bir adet daha alabilirim, hemen ücretini göndermek kaydı ile.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri