Arama sonuçlarınız

1. abcreklam

İkinci el warn winch xd 9000 i

Ynt: İkinci el warn winch xd 9000 i slm cj 5 için vinç arıyordum sen çıktın karşıma ilgilensek fiyatta birşeyler olurmu vinç hangi ilde vede ödeme nasıl olacak kredikartına 3-5 taksit gibi imkanlar olabilirmi yada 3 aylık çek 0 533 659 46 11 yanlız benim üç beş gün içersinde sonuçlandırmam...

2. abcreklam

CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far

Ynt: CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far bir takım ptt ödemeli gönderebilirsen sevinirim yanlız acil barbaros mah.papatya sk.no:7 körfez / kocaeli tel: 0 533 659 46 11 yücel
  3. abcreklam

cj hıdrolık dıreksıyon kutusu ve cj 5 on arka ayna mahrutı

Ynt: cj hıdrolık dıreksıyon kutusu ve cj 5 on arka ayna mahrutı slm bunlar neden çıkartıldı ayna marulti de ses ötme falan mı var ürüne garanti varmı aldık arbaya taktı sorun oldu daha sonra nasıl biryol izleriz

4. abcreklam

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim gayet mantıklı yapılanlar ve öneriler. Yalnız bu sorun sadece bende değil Kocaelide görüştüğüm bütün arkadaşlar aynı sorundan müzdarip kimisi tereşeli olarak yeniden ruhsatta yazan numarayı...
  5. abcreklam

CJ Şase Numarası

Ynt: CJ Şase Numarası selam arkadaşım numara işini neyaptın acaba bende 77 cj 5 aldım muayeneye gidicem fakat ruhsatta 13 hane şasede 7 hane sonuç ne oldu yazarsan sevinirim

6. abcreklam

Ynt: CJ 5 ŞASE NO MUAYENNE SORUNU Öncelikle verdigin bilgi Icin teşekkür ederim. Benim merak ettigim ruhsatta yazan numara tamam fakat sase üzerindeki numara 7 haneli muayene istasyonundaki arkadasa bunu nasıl anlaticaz ordaki eksik numara motor numarası desek anlar mı acaba , bence istasyon...

7. abcreklam

Acil Yardım Hidrolik Direksiyon hakkında

Ynt: Acil Yardım Hidrolik Direksiyon hakkında sana bol şans kas yaparsın yağların erir fenamı nasıl olsa spor yapmıyorsun boş ver taktırma
  8. abcreklam

Motor Değişimi

Ynt: Motor Değişimi ben taktırdım sıfır motor sorun olmadı çıkan motorumada belge aldım herhangi bir arabayada takabilirim yanlız hurdacıdan alınan motorunda trafik ten hangi araçtan söküldüğüne dair belgesi varsa noterden satış yapıp işletebillirsin
  9. abcreklam

Ynt: CJ 5 ŞASE NO MUAYENNE SORUNU J7F83HE1002841 Ruhsatla göğüs motor içindeki plaka üzerinde yazılı numara aynı birtek şase üzerindeki orta numaralar yazmıyor. yanlız bende değil genellde böylle imiş ama merak ediyorum sorun çıkartırlarmı diye

10. abcreklam

Öncelikle herkeze selam Yeni aldığım cj 5 in şase numarası şase üzerinde çakılı birde motor göğsünde plaka üzerinde var göğüsdeki plaka üzerindeki numara J7F83HE102841 şase üzerinde çakılı numara j702841 şimdi bu durumda muayene istasyonunda hangisini...

11. abcreklam

Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat

Ynt: Jeep Tanponu İçin Çeki demiri bağlama Yeri Yerli imalat elinize saglık bir takım almak istiyorum özelden gerekli adres vs gönderiyorum
  12. abcreklam

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam tüm gezenbilir dostları Yücel ÖZTÜRK Kocaeli / Körfez Açık hava reklam ve dijital baskı işleri ile iştigal etmekteyim. Karavan off road, drag ve yeni kaşfedilmeyen yerleri bulmak en büyük hobilerimdir. gezenbilirdeki arkadaşlara...

13. abcreklam

V8 motor

Ynt: V8 motor selam v8 350 motor mevcut motor grang,piston segman,kollar sibaplar silindir kapağı sıfır rektifiyeli karbüratör ve 3 ileri şanzumanda mevcut birtek gömleğin biri kaçırıyor zaten onun için sökdü ve öyle kaldı . Bi gömek çaktırıp kullanabilirsin ararsan yardımcı oluruz.05336594611
  14. abcreklam

2.0 V6 Vitara Rolanti Hortumu!

Ynt: 2.0 V6 Vitara Rolanti Hortumu! slm arkadaşlar 1997 model 2000 v6 vitaramda aynı sorunu hava akış metresini değiştirdim akışmetrenin altına takılı birde orta kısmı şişkin bir hortum var benimki patlaktı değiştirdim değişen bir şey olmadı hava akışmetresini değiştirdim rolanti şu an normale...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri