cj hıdrolık dıreksıyon kutusu ve cj 5 on arka ayna mahrutı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan himbere53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,712

himbere53

Kamp II
hıdrolık dıreksıyon 350 tl tamır takımı yenı degısıldı ve hıc kullanılmadı ..ön arka ayna mahrutı 41.10 cok temız 700 tl tel 537 400 2873 mustafa usta

Etiketler
Ynt: cj hıdrolık dıreksıyon kutusu ve cj 5 on arka ayna mahrutı

malzemeler nerededir. tamamı 700 TL midir.

arkadaslar ozur dılıyorum ayna mahrutı dıs sayısını yanlıs yazdım 41 11 dıs sayısı arka tarafın guvec komple dır ıstavrozlar falan hepsı ıcınde .fıyat dıfransıyeller 700 dıreksıyon 350 dır yakında fotolarınıda koyarım

MALZEMELER HANGİ İLDEDİR.

merhaba hidrolik direkson ne marka ve pompa ve rekorları varmıdır.

dıreksıyon rıze ardesende dır ben tamırcıyım sanayıdeyım yanı dıreksıyonu marka olarak bılmıyorum ama charookenın dıreksıyonu dur zaten chavrot falan hep aynı dıreksıyonu kullanıyo hortum ları yoktur tek dıreksıyon kutusu var cj lere tadılatsız takabılırsınız ıstersenız mercedes dıreksıyon ve pompasıda var onun fıyatıda ıkısı 400 tl dır

ayna mahruti son fiyat nedir siz ne taktınız 43\14 var takas yaparız..(tabi size uyarsa..)

bunları bana bı musterım bıraktı satarsın dıye ben aracımdan sokmedım yanı ınankı cok cuzı bı rakam zaten on arka ayna mahrutı vede arka kopmle guvec ıstavroz ve aks dıslılerı dahıl ama 650 olur anlasırız ıstersen ararsın telım 5374002873 mustafa usta

peki bende 43\14 var takas yapsak olmazmı?

benım ısıme yaramazkı ıhtıyac fazlası olur bende ama lazım olursa burdan ulaşırım sana

yok bunlar aslında cj 8 e takmak ıcın alındı ama uymadı onun ıcın satıyoz yoksa cok temızdır bı sorunu yok kesınlıkle

ve sonunda resımlerı

DSC01638.jpg

selam parçalar neden cj 8 e uymamıştır bilgi verirmisiniz.

bunlar cj5 ın ılk cıkanları ıcın hanı arka dıfransıyel kapagı yuvarlak degılde dalgalı olanlar ıcın on taraflar butun cj aynı ama arka farklı oluyo

DSC01639.jpg

DSC01639.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR