CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,835

evedilaz

cj hayatdır
Yer
büyükçekmece / ist
DLAA PL 705 modeli ürün kutusunda sıfır 1 çift olarak bulunmakda
metal kasa ve camdır kaliteli bi üründür
sızdırmazlık contaları bulınmakda
angel led modülü üzerinde yanar vaziyette far ampülü hariçtir
zenon uygulanabilir H ampül de uygulanabilir
mavi cam ve beyaz cam olarak bulunmakda
parklara baglanan angel mavi yanmakda
cift fiyatı 100 liradır

orjinal cj far çercevesine montajını sorunsuz kendi aracımda yapdım test ettim cj farıyla aynı ebattır

Resim012.jpg
Resim013.jpg
Resim014.jpg

Etiketler
Ynt: CJ serisine yeni nesil şeffaf cam angel led modüllü far

işik dagilimi çok kotu benım bagy uzerınde 8 adet var. orjinal farlarınızı atmadınız inşallah

gece cekilmiş angel li , xenon lu foto veya video gönderebilirseniz daha sağlam bi fikir verebilir.
Sahsen ben düşünüyorum fakat görmek isterim :smiley:

angel li fotosu kutunun üzerinde var angel ortadan 2 devre baglanabilmekde , mavi yanmakda , xenon ben uygulamadım osram beyaz ampül takdım gayet hoş oldu çok net bi aydınlatması var ilerde gece çekilmiş fotolerını koyarım

bu farlardan 1 takım lazım bize telefon verirmisiniz . size nasıl ulasırım

arkadaşım ilgisizlikle alakası yok o ilan 2 nisanda verilmiş dikkat edersen zaten ben parçacı falanda deilim kendime aldım 2takım artmışdı elimde duracagına birine yarasın dedim geliş fiyatından verdim

onlarda satılalı aylar oldu ilanı güncellemedim bile
önce güncelmi diye sormak gerek eski tarihli ilanları

belki kendinize göre haklısınız ama sayfada yüzlerce ilan var . güncelmi diye sorulması yerine ilan kaldırılmalı yada SATILMIŞTIR ibaresi büyük harfle yazılmalı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR