Arama sonuçlarınız

1. ccanlioglu

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Çok güzel oluyor koay gelsin tekrar... İyi seneler. C.C.

2. ccanlioglu

Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü Araç hız için değil, ucuz olsun diye üretilmiş :) Dış hava göstergesini bile çok görmüşler garibana :) İyi yıllar C.C.
  3. ccanlioglu

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü Aynı motor parçalrıyla bu aracın 110Hp. lik versiyonu var zaten... Bu mühendislerin gerizekalılığından değil, ticari zekadan kaynaklanıyor...

4. ccanlioglu

Ynt: Dacia Duster 4x4 chip tuning / Dinamometre ölçümü Olgun Bey merhaba; Ben de hız meraklısı ya da taraftarı değilim, zaten bu hızlara uygun aracın dışında yol bulmak sıkıntılı ülekmizde... Ancak merakımdan Bursa çevre yolunda bir denedim ve gps ile 169Km/Hrs. gördüm ve araç yüklü idi, ancak...
  5. ccanlioglu

1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Çok teşekkür ederim. O lastik, elektrik, mtor ksmını bitirdim şimdi, boyadan sonra koltuk ve döşeme başlayacak... Yardım teklifiniz için çok naziksiniz, yardım şart değil tanışmak isterim. Sizce sakıncası olmazsa Pazartesi sanayide...

6. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Dün Ahmet Bey (07Ahmet) ile de aynısını konuştuk yapacağız birşeyler... İlginize teşekkürler... C.C.

7. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
  8. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum
  9. ccanlioglu

Ynt: 1982 CJ8 imi "Kötü Yoldan" kurtarmaya çalışıyorum Son hali; Daha çok işi var ama en azından boyama aşamasına geldik... Boyacıyı değiştirdim artık içim biraz daha rahat... C.C.

10. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoş geldiniz; sefalar getiriniz... Keyifli paylaşımlar. C.C.

11. ccanlioglu

CJ 7 - Akrabası Bulundu

Ynt: CJ 7 - Akrabası Bulundu Araç ayrı, yer ayrı güzellikte... Kıskandım doğrusu. :) İyi gezmeler... C.C.
  12. ccanlioglu

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Aracınız şimdiden hayırlı olsun, Emekliliğiniz de :) ben de SARILAR'dan aldım aracımı... Güle güle kullanın yeni aracınızı... C.C.

13. ccanlioglu

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? haklısınız, ben %8 ile 133.75Tl ye aldım. Ürün gerçekten kaliteli kısmetse yarın çamurluk koruyucular ve paçalıklarla beraber takılacak... C.C.
  14. ccanlioglu

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi O kadar da "Allah sattırmasın" demiştik... Hayırlısı olsun. Ama fiyat gerçekten müthiş uygun ben biliyorum 50.000$ masraf ettiler o araca... C.C.
  15. ccanlioglu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni, eski bütün dostlara selamlar. Keyifli paylaşımlar dilerim. C.C.

16. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok teşekkür ederim... C.C.
  17. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba bir şey sormak isterim; aldığınız kolçak "MİNİ" mi yoksa "MİDİ" mi, sorabilirmiyim? bana gelen "MİNİ" 9cm genişliğinde sanki küçük kalacak gibi... Ama "MİDİ" olan ne genişliktedir bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. C.C.
  18. ccanlioglu

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Çok teşekkür ederim C.C.

19. ccanlioglu

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Maaşallah! Küheylan gibi olmuş; iyi günlerde, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. Allah sattırmasın... C.C.
  20. ccanlioglu

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( Allah Rahmet eylesin; Bir yıl geçti dün gibi... C.C.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri