Arama sonuçlarınız

1. itfaiyeci

Italya Ya Feribot

aynen size katılıyorum..zaten bizde bu yolda karar kıldık ama detaylı fiat alamadık....varmı fit alabilrceğimiz yer mesela ben (sofor) eşim 10 ve 12 yasında iki çocuk.resimde gördüğünüz araç ile yunandan italyaya en uygun (2-5 temmuz) hangi saatlerde gidebiliriz .............................ve...

2. itfaiyeci

Italya Ya Feribot

araştırdık direk varmş tiriyeste limanına pendik ten un ro ro ...çeşmeden ulusoy ro ro araçlarımızı götürüyor ama 480 evro...+175 evro kişi başı uçak bileti.... bu kampanya bizi aştı....kıyıdan kıyıdan gideriz artık
  3. itfaiyeci

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

teşekkürler

4. itfaiyeci

Italya Ya Feribot

selam italyaya gitmek istiyoruz....defender 110 kasa aracımız ben...eşim....10 ve 12 yaşında iki kızım....türkiyeden direk feribotla italyaya nasıl geçerim..fiatlar nasıldır......yolculuk yapan arkadaşlarımızın tavsiyeleri nelerdir.....teşekkürler
  5. itfaiyeci

Tüm Sıvılar Ve Yağlar

selam 92 110 luk defimin tüm yağ ve sıvıları için ne reye ne konacak ....kuru yaş tüm yağlar teşekkürler

6. itfaiyeci

Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması

maşallah güzel olmuş...yanlız bende internetten 40 tl ye boya tabancası aldım...pütür atarım diye....boyacıya gittim olmaz dedi....bütür tabancası ile atılmalıymış.....yanlış adım mı attık acaba ...boya tabancası ile yaptım demişssiniz siz ...yardımcı olursanız sevinirim

7. itfaiyeci

Membran Uygulaması Olur Mu

teşekkürler reis...malzeme kolay uygulanabilir bir şeye benziyor...verimlilik konusundada inşallah iyidir
  8. itfaiyeci

reis yaptım bitti ....artık başka projelerde inşallah o dediğinizin resimleri varsa pylaşabilirseniz sevivinirim
  9. itfaiyeci

eyvallah....araçta koku yapar mı peki

10. itfaiyeci

teşekkürler.....ucuzundan alıp kendim yapacam.....üstüne ne tavsiye edersiniz

11. itfaiyeci

aracın içine uygulanabilirliği nedir.........
  12. itfaiyeci

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

önce bütceniz ne kadar....sonra amacınız ne......sonrada söz bizde

13. itfaiyeci

Ofsetli Jant

teşekkürederim.....
  14. itfaiyeci

Çift Akü

ek akşam şalteri kapatıp yedek aküyü kullanıyoruz....sabah aracımızı strat aküdn çalıştırıyoruz.....strat akü hiç eksilmiyor ki
  15. itfaiyeci

Çift Akü

emeğinize sağlık....bilgi paylaştıkca güzel

16. itfaiyeci

Çift Akü

17. itfaiyeci

Çift Akü

yaşam aküsünden ...aydınlatma lambaları....teyp....vb...işler için çıkış alacağız.....st aküye dokunmayacağız ...mantıklı gibi ama ustalar ne der acaba
  18. itfaiyeci

Çift Akü

ben anladım galiba...bi de basit bir çizim olsa

19. itfaiyeci

Sis Farları Bağlantısı Nasıl Yapılır

açılmıyor
  20. itfaiyeci

Röle Bağlantısı Nasıl Yapılır

valla yani hep hazırcı olmuşus galiba ....git bi elektrikciye yaptır....guzerl... dağda kaldığım zamanda çağır bi elektirikci yaptır.......mesele araçlarımızı kendimiz yapabilmek...tamir edebilmek.....yola devam etmek......en ufak bilgiyi atlamamak.....yardımcı olomak...teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri