aracc defender..önde 4 adet sis lambası var...arkada bir aydınlatma lambası...içerdede bir adet lamba....aküden direk hat geliyor ..tamamen bağımsız...tek ortak nokta kullandığım düğme 3 lü..Role yi sanırım sis lambaları için kullanmayı düşünüyorsunu. Sebebi diye soruyorsanız sis lambaları Yüksek amperli olduklarından normal bir anahtarı kolayca ısıdan dolayı deforme edip bozabilir . Arka lamba diye işaretlediğiniz yer araç dışını sadece park ışığı şeklinde andınlatmayı mı? bunun yanında fren veya sinyal gibi lambalar da var mı ?. Yapacagınız tesisatı kontak anahrarından alıp denetlemek istiyormusunuz Üçlü anahtar ile kontrol saglanması pek mümkün olmaya bilir Eger mecburiyet var ise gerekliliğini açıklayabilirmisiniz . iç aydınlatma stop halınde iken çalışmalımı ? çalışmamalı mı ? Daha da ötesi bu tesisatı bir araca mı yok sa cekme bir remork a bir monte etmeyi düşünüyorsunuz.
Akıl vermiş olmayayım ama ebayda hazır elektirk tesisatları var rölesi sigortası anahtarı hepsi üzerinde hiç uğraşma derim al tak en temizi.. fiyatlarıda oldukça makul... ben öyle yaptım..
Herhangi bir tanesini link atma şansınız varmıAkıl vermiş olmayayım ama ebayda hazır elektirk tesisatları var rölesi sigortası anahtarı hepsi üzerinde hiç uğraşma derim al tak en temizi.. fiyatlarıda oldukça makul... ben öyle yaptım..
yaşşşşaaasssınnnnn tapa tapa tapa talkkkk....
Fog Light Relay Harness Wiring Kit Switch HID LED Work Lamp Spot Driving Bar C12Herhangi bir tanesini link atma şansınız varmı
SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederiz Mehmet Bey, olur mu öyle bir şey. Ben de her zaman her konuyu göremiyorum, bu durumda kim yardım edebiliyorsa yardımcı olması iyi olacaktır. Ben sadece sizin yazdığınıza biraz katkıda bulundum.(Ferhat bey sizden izin almam gerekliydi aslında . Bağışlayın lütfen)