itfaiyeci
dostluk kazansın
aracın içine uygulanabilirliği nedir.........
teşekkürler.....ucuzundan alıp kendim yapacam.....üstüne ne tavsiye edersinizDışı yalıtımlı olandan almayın. Ben ilk olarak ondan aldım, nekadar ısıtsakta yapıştıramadık. Ucuz olanını alıp pürmüzle kendiniz bile uygulayabilirsiniz. Özellikle eski model araçlarda çok işe yarıyor.
eyvallah....araçta koku yapar mı peki
reis yaptım bitti ....artık başka projelerde inşallahben aldığım defenderlerden birinde uyguladım %10-%15 gibi bir sonuç veriyor ve yazları araç içinde koku oluyordu ne kadar havalandırsam da o mebranın plastikimsi petrol kokusunu bastıramadım
bu nedenle yeni toplamaya çalıştığım aracımda mebran kullanmayacağım panetti diye bir malzeme var ses için çok işe yarıyor ve içine su almıyor teknelerde kullanılan bir malzeme bu
henkelin tomsht k188 isimli bir yapıstırıcısı var panettiyi sabıtlemek için bu yapıştırıcıyı kullanacağım çünkü yapıştırıcı ne ısıda ne sudan hiçbir şekilde etkilenmiyor ...
izalasyon yapılırken dikkat edilecek en önemli konu izalasyonun sökülen parçalar üzerinde ayrı ayrı yapılıp montaj silikonu ile birleştirilip civatalanması gerektiğini düşünüyorum
aksi durumda araç ilk sanayiye gittiğinde yapılan bütün izalasyon çöp olacaktır...
Benim tabanda çürükler vardı, onları yaptırdıktan sonra oto boyacısından zift aldım,önce onu uyguladım , kuruyunca üstüne membran yaptık. Daha sonra halıfleks alıp arabayla beraber döşemeciye bıraktım, ama membranla halıfleks arasına birşey koyduğumuzu hatırlamıyorum. Enazından döşemeci benden birşey istemedi.