Arama sonuçlarınız

1. yayiyayayu

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) İlhan Bey çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra böyle sıkıntılar yaşamayız...

2. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Teşekkür ederim İsmail Bey
  3. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Teşekkür ederim Hakan bey bu yılı geçtik inşallah önümüzdeki yıllarda bizi hırpalamazlar sistem otursada rahatlasak.....

4. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Enver Abi teşekkür ederim inşallah sende sorunsuz bir şekilde geçersin muayeneden kolay gelsin
  5. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Ve Geçti Arkadaşlar..... Cumartesi günü tüv'e konuşmaya diye gittim tekrar muayene düşünmüyordum trafikte yaşadıklarımı (aracın 5 kişilik olduğunu 2 kişi olarak ruhsata işleyemeyeceklerini) anlattım 4- 5...

6. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Levent ustam saol canımızdan bezdik gerçekten Cumartesi bir çözüm buluruz inşallah

7. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Teşekkür ederim Cumartesi günü tüv'e gidip konuşucam inşallah kabul ettirebilirim
  8. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) süreci yazayım belki diğer arkadaşlara katkısı olur!!!! tüv 2 koltuk var 5 kişilik görünüyor demişti yine olmadı trafik şubede 5 kişilik görünüyor 2 kişi yapılamaz ford bayisinden projeyi isteyin dediler...
  9. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Teşekkür ederim

10. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Enver Abi bugün muameleci'yle konuşup nasıl yapılacağını öğrenip ona göre hareket edicem doğru ek1 gerek yok deyip doldurtmadılar ruhsat değişecek dediler Yarın için (Çarşamba) randevu aldım Trafik şubeden...

11. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Arkadaşlar bu yıl muayeneden geçemedim Ruhsatta araç sınıfı N1 yazıyordu M şeklinde düzeltip gelin dediler. koltuk sayısı benim ruhsatta 5 olarak yazıyor 2 olarak düzeltilecek dediler yeni mevzuat bizi yoracak...
  12. yayiyayayu

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi) Levent Ustam Allah mesut etsin.Ömür boyu mutluluklar dilerim.

13. yayiyayayu

KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM

Ynt: KARAVAN DÜNYASINA ADIM ATMAM;PSA MOTOKARAVAN PROJEM Hayırlı olsun Güle Güle kullanın İsmail Bey :D
  14. yayiyayayu

Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion

Ynt: Karavan Yenileme- Chevrolet Centurion Yusuf bey merhaba Karavanınız hayırlı olsun kolay gelsin
  15. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=343673645655662&set=a.343673252322368.77845.107073829315646&type=3&theater

16. yayiyayayu

Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs) Çok güzel olmuş ellerinize sağlık iyi gezmeler diliyorum
  17. yayiyayayu

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Enverdede Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara
  18. yayiyayayu

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin

19. yayiyayayu

VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu

Ynt: VW LT28 High Top Camper Aracımın Yeniden Doğuşu Hikmet usta ellerinize sağlık çok güzel olmuş güzel geziler dilerim güle güle kullanın
  20. yayiyayayu

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Metin bey çok teşekkür ederim Görüşmek üzere bende sevgi ve saygılarımı iletiyorum :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri