Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,768
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Kolay gelsin güzelim Türkiyemde.

Etiketler
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ve Geçti Arkadaşlar.....
Cumartesi günü tüv'e konuşmaya diye gittim tekrar muayene düşünmüyordum
trafikte yaşadıklarımı (aracın 5 kişilik olduğunu 2 kişi olarak ruhsata işleyemeyeceklerini) anlattım
4- 5 kişilik bir heyet toplandı görüştüler 10 dakika sonra bir arkadaş geldi tamam sizin arka koltukları sayıyoruz dedi ben tabi bu karar karşısında şoka girdim böyle bir karar beklemiyodum çünkü
başka sıkıntı varmı tekrar muayeneye girebilirmisin diye sordu evet ama randevu almadım dedim arkadaş saolsun randevu yeride ayarladı girdim ve muayene onaylandı
bu yılıda böyle atlattım inşallah önümüzdeki muayenede böyle sıkıntılar yaşamayız
bütün arkadaşlarada muayene ile ilgili kolaylıklar diliyorum.........

yayiyayayu' Alıntı:
Ve Geçti Arkadaşlar.....
Cumartesi günü tüv'e konuşmaya diye gittim tekrar muayene düşünmüyordum
trafikte yaşadıklarımı (aracın 5 kişilik olduğunu 2 kişi olarak ruhsata işleyemeyeceklerini) anlattım
4- 5 kişilik bir heyet toplandı görüştüler 10 dakika sonra bir arkadaş geldi tamam sizin arka koltukları sayıyoruz dedi ben tabi bu karar karşısında şoka girdim böyle bir karar beklemiyodum çünkü
başka sıkıntı varmı tekrar muayeneye girebilirmisin diye sordu evet ama randevu almadım dedim arkadaş saolsun randevu yeride ayarladı girdim ve muayene onaylandı
bu yılıda böyle atlattım inşallah önümüzdeki muayenede böyle sıkıntılar yaşamayız
bütün arkadaşlarada muayene ile ilgili kolaylıklar diliyorum.........

En az bir yıl rahatsın :smiley: Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun o zaman Yaşar bey..

Geçmiş olsun. Tahmin ettiğim gibi gelişmiş. Benim eski ruhsatta 7 kişikti. Araçta 5 kişilik koltuk vardı. Bir de N1 yazıyordu M yap demişlerdi. Trafik tescilde M yi yaparız ama 5 kişi olmaz projen 7 demişlerdi. ben de tamam M olsunda araya 2 kişilik koltuk atar TUVden geçerim demiştim. Çünkü daha önce TUV yetkilileri "araya 2 koltuk ilave et kabul edelim" demişti. Ruhsatı aldığımda tam şok yaşamıştım. 5 yapamayız demişerdi ama yeni ruhsatı 5 kişilik olarak düzeltmişlerdi ;D sınıfını M yaparız demişleri ama M1 olarak düzeltmişerdi. Bu sefer TUVden korktum, M1 e takarlar, "tekrar düzelt M yaptır" derler diye, neyse bişey demediler muayeneden geçti. Taşlar yerine oturana kadar karavancıların daha çok çekeceği var gibi...

Teşekkür ederim Hakan bey
bu yılı geçtik inşallah önümüzdeki yıllarda bizi hırpalamazlar
sistem otursada rahatlasak.....

Yaşar hocam bir yılda olsa Özgürlüklerle dolu yarınlar senin olsun dilerim gelecek yıllarda bi sıkıntı cıkmaz herşey gönlünüzce olsun saygılarımızla Tunay & Tugay.

eeeeee Adam boşuna mı demiş "CEFAYI ÇEKMEYEN SEFAYI SÜREMEZ" bundan sonraki süreç sefayla geçer inşallah ;D

TUGAY58' Alıntı:
Yaşar hocam bir yılda olsa Özgürlüklerle dolu yarınlar senin olsun dilerim gelecek yıllarda bi sıkıntı cıkmaz herşey gönlünüzce olsun saygılarımızla Tunay & Tugay.
Çok Teşekkür ediyorum Güzel dilekleriniz için.....

Yusuf abi vallaha mükemmel bir şey çıkmış,bildiğin şiir gibi...Abi sana bir karavan yapım şirketi mi açsak acaba?Ellerinize kollarınıza sağlık,Allah Yaşar beye de güle güle binmeyi nasip etsin inşallah.

Bugün muayeneyi kusursuz geçtik çok şükür

IMG_0474.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_0474.jpg
    IMG_0474.jpg
    144.7 KB · Görüntüleme: 290

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR