Arama sonuçlarınız

1. T

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 1- 2004 sx - Kastamonu (terios37) 2- 2005 sx - Osmaniye (amanos80) 3- 2009 silver - Ankara (aslankurt72) 4- 2008 silver - İzmir (matiate) 5- 2003 sx - İstanbul (tameray ) 6- 2003 sx - İstanbul (4x4aşkına) 7- 2006 sx -...

2. T

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? 1- 2004 sx - Kastamonu (terios37) 2- 2005 sx - Osmaniye (amanos80) 3- 2009 silver - Ankara (aslankurt72) 4- 2008 silver - İzmir (matiate) 5- 2003 sx - İstanbul (tameray ) 6- 2003 sx - İstanbul (4x4aşkına) 7- 2006 sx -...
  3. T

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Merhaba Sefa Bey Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Bir arkadaşım 2 hafta önce debriyaj balatalarını değiştirdi. Servisinde daha yüksek bir maliyet çıkartıldığı için Kastamonuda bir ustaya yaptırdı. ve işçilik ve malzeme dahil 800,00 TL ye mal oldu. İyi günler

4. T

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Merhaba Ben arkadaşı talebi doğrultusunda ekliyorum. Maşallah sayımız baya artıyor. 1- 2004 sx - Kastamonu (terios37) 2- 2005 sx - Osmaniye (amanos80) 3- 2009 silver - Ankara (aslankurt72) 4- 2008 silver - İzmir (matiate) 5- 2003 sx...
  5. T

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? Merhaba Son gelen arkadaşımızla birlikte sayımız 26 olmuştur. Daha da artacağımızı temenni ederk saygılar sunarım. 1- 2004 sx - Kastamonu (terios37) 2- 2005 sx - Osmaniye (amanos80) 3- 2009 silver - Ankara (aslankurt72) 4- 2008 silver -...

6. T

grand vitara otomatik vites

Merhaba benim teriosum var ancak ailem genişlediği için suzuki grand vitara düşünüyorum.2006-2007 model otomatik vitesli olanlarından . yalnız öğrenmek istediğim otomatik vites 4 ileri bildiğim kadarıyla.bunun olumsuz etkisi oluyormu birde sağlamlık bakımından bu vites nasıldır acaba. arıza...

7. T

BAŞIMIZ SAĞOLSUN!...

Ynt: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!... şehit kardeşlerime Allah'tan rahmet diyorum.
  8. T

Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri Merhaba tabiatdostu Yazınızda bahestmiş olduğunuz enjektör temizleyici nasıl bir ürün acaba.ben bakımları ankara tecimeroğlunda yaptırıyorum aracımın şu an 65.000 de ama bana bundan hiçbir şekilde bahsetmediler.
  9. T

ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011

Ynt: ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011 merhaba suzukı grand vitaranız var herhalde.resimlerden gördüğüm kadarıyla.nasıl aracaınızdan memnunmususnuz ? benim teriosum var ve bende grand vitara almayı düşünüyorum. göüş ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

10. T

2008 terios 1.3 bana uygun mu??

Ynt: 2008 terios 1.3 bana uygun mu?? merhaba difrensiyel klidi aracınızı saplandığı yerden kurtarabilmek için yapılmış bir can simidi denilebilir.sıkıştığınız yerlerde bu düğmeye basarak aracın oradan kurtarılmasını sağlıyorsunuz.detayını forumda bulabilirsiniz.ayrıca sürekli 4x4 olması bir...

11. T

2008 terios 1.3 bana uygun mu??

Ynt: 2008 terios 1.3 bana uygun mu?? merhaba bahsettiğiniz aktiviteler için terios biçlmiş kaftan diyebilirim. zira hafif arazi koşullarında size hiçbir problem ve arıza çıkarmayacaktır. terios çok sağlam bir araçtır.genel itibariyle size sürekli problem çıkartacak kronik bir sorunuda...
  12. T

grand vitara trigger kayışı ve benzinli model hakkında bilgi

herkese merhaba benim teriosum var ailenin genişlemesiyle birlikte küçük gelmeye başladığı için aracımı çok sevmeme rağmen içim cız etsede arabamı değiştirmeye karar verdim. ve yeni kasa grand vitara düşünüyorum.şu aralar ilanlara bakıyorum.bir ilanda ilan sahibi diğer grand vitaralardan farklı...

13. T

Aranıyor - Suzukı Vitara xl 7 için Silindir Kapağı ve Enjektör

merhaba bir arkadaşımın suzukı grand vitara xl 7 aracı var.2006 model.aracını yeni aldı ancak nazar değdi herhalde pek fazla kullanma imkanı olmadan motor sorunu ile karşılaştı.enjektörleri sökemediler içeride kurum başlamış.bu nedenlede silindir kapağının değiştirilmesi durumuda gündeme gelecek...
  14. T

Jimny LPG Sorunu

Ynt: Jimny LPG Sorunu Serkan bey benimde 2004 model terios aracım var.üzerinde lovato marka tüp var ben taktırmıştım 2 yıl önce.2 yıl sorunsuz kullandıktan sonra sizin yaşadığınız sorunları yaşamaya başladım.lpd ustası aracıma kabakat buldu sizinkiler gibi.aman efendim sibop,buji,v.s.bir sürü...
  15. T

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? bizde sizleri kastamonuya bekleriz.karadeniz bölgesinin en fazla orman ve tabiat güzelliklerine sahip olan ilimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

16. T

Ynt: Terios'cular Kaç Kişiyiz ? sayımız baya artmaya başladı.ben siteden terioscuların haberleri olsa bu sayının çok daha fazla olacağını tahmin ediyorum.kastamonuda yaşayan birisi olarak kastamonuda sadece tarafımca organize edilen doğa gezilerine katılan 4 terios var.
  17. T

1.nesil(eski kasa) terios jantı arıyorum.satmak isteyen varmı ?

benim 2004 model teriosum var. aracıma at lastik amayı düşünüyorum.kışlık lastiklerimde ayrıca var. düşüncem aracımın orjinal jantlarından bulabilirsem alacağım lastikleri bu jantlara takıp kışık latikleride üzerindeki jantlara takmak.böylece lastikleri lastikçiye gitmeden jantlarıyla kendimin...
  18. T

Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone?

Ynt: Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone? bf goldrich in 205 70 15 ebatı yok.olsa kesin onu alırdım.aradığım ebatta firmalar lastik üretmiyorlar sanırım.

19. T

Goodyear At/SA mı? Yoksa A/T 694 - Bridgestone?

herkese merhaba.ben terios aracıma at tipi lastik almayı düşünüyorum.good year ve bridgestone arasında karar veremedim.good yearın at/sa modeli yeni piyasaya çıkan birlastik ve baya yenilikleri var gibi.bridgestone ise görünüş itibariyle daha agresif ve kar performasıda olan bir lastik. hatta...
  20. T

Terios 1. Nesil Motor Durumu

Ynt: Terios 1. Nesil Motor Durumu düzenli olarak motor yağı ,suyu v.s. yani temel bakımlarını yapıp aksatmadığınız müddetçe motor konusunda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.bizim yerli tofaş (şahin doğan,kartal) gibi arabalar bile motor konusunda sıkıntı yaşamazken düzenli kullanımda daihatsuda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri