Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sefa55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,108

sefa55

OPEL CORSA D 2011 MODEL CDTİ
Yer
SAMSUN
Merhaba arkadaşlar. Mayıs 2011'de 2008 model 75000 km'de manuel vites Gold Terios aldım. Aracın periyodik bakım km'leri nedir? Hangi yağlar değişir? Motor yağı, şanzıman yağı, diferansiyel yağı,kayışlar, triger vb. başka neler var?

Etiketler
Ynt: Bakım Bilgileri, Tecrübeleri

Arkadaş, bu konuyla ilgili en sağlıklı bilgiyi Daihatsu'nun sitesinde satış sonrası diye bir yer var, oradan bulabilirsin.

Ön fren balatalarını işçilik dahil 60 tl'ye yeniledim.

ÖN BALATALAR YENİLENDİ HAZİRAN 2011.JPG

orjinal balata 250 tl civarındadır.arkadaşım 60 tl lik balatayı taktırdıktan 15000 km sonra orjinalini taktırdı.

45 bin bakıma gittiğimde enjeksiyon katkısı istermisiniz yakıt çekiş vesair de değişiklik olur dediler kaç para diye sordum 21 tl dediler değiştirin dedim.süper fark etti yakıtta gözle görülür fark oldu,bilginize...

terios.jpg

Samsun'un ilçesinde özel servis'te yaptırdım.

livan08' Alıntı:
orjinal balata 250 tl civarındadır.arkadaşım 60 tl lik balatayı taktırdıktan 15000 km sonra orjinalini taktırdı.
Resimden orjinal balata olmadığı anlaşılıyor, o yüzden soruyorum... ;) ;)

Merhaba tabiatdostu
Yazınızda bahestmiş olduğunuz enjektör temizleyici nasıl bir ürün acaba.ben bakımları ankara tecimeroğlunda yaptırıyorum aracımın şu an 65.000 de ama bana bundan hiçbir şekilde bahsetmediler.

Arka kapılardan toz giriyordu, tanesi 93 tlden 2 adet kapı fitili aldım.

ARKA KAPI FÄ°TÄ°LÄ°.jpg

Fotoğraf0016.jpg

Fotoğraf0017.jpg

Benim için yedek sipariş listemdeki asıl parça bagaj kapak gergi koluydu. Araç hafif sağa ya da sola eğimli olunca kapak yerinde durmuyordu. Kendini atıyor ya da kapatıyordu. Şimdi 2 kademesi var. 45 derece ve 90 derece açıda kalabiliyor. Bu parça: 81 tl.

Fotoğraf0018.jpg

İlk hevesle araca bayağı birşeyler yaptırmışsınız, güle güle kullanın aracınızı...

tameray' Alıntı:
İlk hevesle araca bayağı birşeyler yaptırmışsınız, güle güle kullanın aracınızı...

Tamer ustam teşekkür ederim. Terios'u sevdim. Haziran ayının yarısı Terios'a bakım ile geçti diyebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR