2008 terios 1.3 bana uygun mu??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adalı17 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,523

adalı17

Ana Kamp
arkadaşlar çanakkaleye terleşeceğim.şehiriçindede avantajlı ve beni kampa,tarlaya,sahile,ufak tepelere götürecek ekonomik bir 4x4 arıyorum.sizce 2008 1.3 terios bana uygunmu??

birde dediğim modeller hep 4x4 mü? eğer öyleyse teriosun hangi modelleri hem 4x2 hem de 4x4 tür?

bu araçların kronik bir arızaları varmı?? bana masraf çıkarır mı?

Etiketler
Ynt: 2008 terios 1.3 bana uygun mu??

merhaba
bahsettiğiniz aktiviteler için terios biçlmiş kaftan diyebilirim. zira hafif arazi koşullarında size hiçbir problem ve arıza çıkarmayacaktır. terios çok sağlam bir araçtır.genel itibariyle size sürekli problem çıkartacak kronik bir sorunuda bulunmamaktadır. ayrıca bu araçlar sürekli 4x4 olup 4x2 versiyonu ve seçeneği bulunmamaktadır. bazılarının yanlış anladığı gibi araçtaki düğme 4x4 e geçme düğmesi olmayıp difrenasiyel klidi düğmesidir.
herkese iyi günler dilerim

diferansiyel kilidi ne oluyor acaba???
bir de sürekli 4x4 olması kötü diye duymuştum.yakıtta falan çok fark ediyormuş.sürekli 4x4 olmasının dezavantajları nelerdir acaba??

merhaba
difrensiyel klidi aracınızı saplandığı yerden kurtarabilmek için yapılmış bir can simidi denilebilir.sıkıştığınız yerlerde bu düğmeye basarak aracın oradan kurtarılmasını sağlıyorsunuz.detayını forumda bulabilirsiniz.ayrıca sürekli 4x4 olması bir dezavantaj değil avantajdır.çünkü özellikle virajlarda aracın yola tutunmasını sağlamaktadır.sadece %10-15 gibi bir fazla yakıt tüketimiz söz konusudur.güvenliği düşünüldüğünde bunun bir dezavantaj olduğunuda düşünmemek gerekir.
saygılarımla

2008 1.3 4X2 bir araçtır. Yeni kasalarda hem 4x4 hemde 4x2 vardır. Bu nedenle size 2007-2011 arası 1.5 4x4 daha uygundur.

İlgilenirseniz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-cok-temiz-kullanilmis-terios-42088460/detay

szt' Alıntı:
2008 1.3 4X2 bir araçtır. Yeni kasalarda hem 4x4 hemde 4x2 vardır. Bu nedenle size 2007-2011 arası 1.5 4x4 daha uygundur.

İlgilenirseniz: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-cok-temiz-kullanilmis-terios-42088460/detay

Terios'un hem eski hem yeni kasalarında 4x2 seçeneği yok, sürekli 4x4 bu kasalar.

emretaskin' Alıntı:
Terios'un hem eski hem yeni kasalarında 4x2 seçeneği yok, sürekli 4x4 bu kasalar.

Emre bey, eski kasaların tamamı sürekli 4x4
Yeni kasaların 1.5 olanları sürekli 4x4
Yeni kasaların 1.3 olanları 4x2 (4x4 özelliği yok, yani normal otomobiller gibi. Seçmeli gibi anlaşılmasın)

Merhaba Terios arazide gerçekten çok başarılı bir araç, boyutları küçük ve jeep görüntüsünden uzak bir araç olsa da gerçekten hakkını veren bir araç. Burada bizim bir komşu da vardı sanırım 2007-2008 modeldi,sorunsuzca kullanıyordu.Şehir içinde kullanımda arazi özelliklerini yansıtıyor, vites aralıkları çok kısa ama yakıt tasarrufu ve performansı sizi tatmin edecektir. Eğer imkanınız varsa yeni kasalarından alın derim, daha etli görünüyor ve motorları çok sessiz.

benimde araştırdığıma göre motor sesi çok yüksekmiş. içeriye çok ses alıyormuş???

doğrumu acaba?

adalı17' Alıntı:
benimde araştırdığıma göre motor sesi çok yüksekmiş. içeriye çok ses alıyormuş???

doğrumu acaba?

Lastik sesi kesinlikle içeriye girmiyor ama bir miktar motor sesi alıyor. Rahatsız edici düzeyde değil. En kötü özelliğini söyliyeyim size: Arka süspansiyonları sert. Dloyısıyla bozuk yollarda arka koltuktaki yolcular biraz zıplıyorlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.