Arama sonuçlarınız

1. ddilek

Orta Avrupa Gezisi

Ynt: Orta Avrupa Gezisi Bu yapılardan birisi de barok stildeki, kum taşından yapılan kubbeli, Protestan Kilisesi Frauenkirche (Kadınlar Kilisesi).

2. ddilek

Orta Avrupa Gezisi

Ynt: Orta Avrupa Gezisi 3. GÜN - MASAL ŞEHRİ DRESDEN'DE BİR GÜN Sabahleyin daha önceden aldığımız tren biletimiz ile Dresden'e doğru yola çıktık. Biletleri internette http://www.raileurope.com/ ve http://www.thetrainline-europe.com/ sitelerinden alabilirsiniz. Yaklaşık 2 saatlik bir...
  3. ddilek

Orta Avrupa Gezisi

Ynt: Orta Avrupa Gezisi Berliner Dom ( Berlin Katedrali ), Protestanlara ait barok stilde bir katedral, ama içinde hiçbir zaman piskopos yaşamadığı için gerçek anlamda bir katedral değil.

4. ddilek

Orta Avrupa Gezisi

Geçen sene sömestr tatiline denk getirerek, iki oğlumun da katılımını sağlayınca, Orta Avrupa gezisini ailece yapmayı planladık. Aslında ben Prag’ı çok görmek istiyordum, ama Prag’a uçak biletleri çok pahalı olunca Berlin üzerinden gitmek istedik ve etrafındaki şehirleri de ekleyince ortaya bu...
  5. ddilek

Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi

Ynt: Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi BİDÜNYA GEZMECE ''HAYAT SEVİNCE, SEVDİKLERİNLE GEZİNCE GÜZEL'' sloganımla;

6. ddilek

Ynt: Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi BİDÜNYA GEZMECE'den devam;

7. ddilek

Ynt: Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi ''HAYAT SEVİNCE, SEVDİKLERİNLE GEZİNCE GÜZEL'' dedim ve gezdiğim yerleri, bu gezimden başlayarak yazmak için bir blog oluşturdum ve adına ''BİDÜNYA GEZMECE'' dedim. Gelelim tekrar geziye; Bu 3 haftalık gezide, bazı geçişler uçakla, bazıları...
  8. ddilek

Ynt: Üç Haftalık Tayland, Vietnam Ve Kamboçya Gezisi Birkaç istek ve değişiklikle rota şu şekilde netleşti. İstanbul - Bangkok – Pattaya – Bangkok – Hanoi – Hue – Hoian – Ho Chi Minh – Phnom Penh – Siem Reap – Bangkok – Phuket – Bangkok – İstanbul BİDÜNYA GEZMECE...
  9. ddilek

Tayland, Vietnam ve Kamboçya uzun süredir yapmak istediğim bir geziydi. Eşim, oğlum ve arkadasının da katılmasıyla, hep beraber çok keyifli, farklı ve gönül penceremizde ayrı bir yeri olan 3 haftalık bir gezi yaptık. Bu hayalim için, Kasım sonu itibariyle izin ayarlamasını yapmıştım. Daha...

10. ddilek

Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010)

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Hiç gerek yok.Zaten nerdeyse şehrin içinde,girişte birkaç tane piknik masası var.Suya girdikten sonra su sizi götürüyo, ama şelaleden sonrasına çıkmak isterseniz suda iyi bir tırmanma gerekiyor,bana zor geldi,sadece keyifli bir yürüyüş yaptık ve...

11. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Bazen düşünüyorum,keşfetmeye ömür yeter mi diye...
  12. ddilek

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzz...

13. ddilek

Bir Rüya: Olimpos / Antalya

Ynt: Bir Rüya: Olimpos / Antalya inanın Olimpos daha da güzel ...
  14. ddilek

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sayın echoes gönlündeki gibi bir siteye hoşgeldin...
  15. ddilek

Kelekçi Kanyonu

Ynt: Kelekçi Kanyonu Haklısınız görür görmez anında arama yaptırıyor görüntüler...Ve herşeyi çabuk ve kötü tüketmenin sonucu maalesef dediğiniz gibi oluyor...Eğitim şart diyelimm.. :D

16. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Çevre çok keyifli olduğu için artık çok revaçta...
  17. ddilek

Kelekçi Kanyonu

Ynt: Kelekçi Kanyonu Off of dedirten bir güzellik...
  18. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) Ve yolun bitişi...Keyifli bir gündü ve bizi çok güzel dinlendirdi...

19. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010)
  20. ddilek

Ynt: Şahinderesi Kanyonu (12 Ağustos 2010) İlerlemeye devam...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri