Arama sonuçlarınız

1. V

lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!!

Ynt: lr freelander 1.8 i!!! yapmayın beyler o kadarda kötü değil!!! yazdıklarınıza aynen katılıyorum bende eşek niyetine almıştım valla at çıktı hemde ingiliz atı .....veteriner hekim olarak sürekli köy yollarındayım tabi bu sene yol bulabilirsek ilave edeyim be aracın yağına suyuna baktıktan...

2. V

freelandere zincir nasıl takılır?

Ynt: freelandere zincir nasıl takılır? teşekkürler
  3. V

freelandere zincir nasıl takılır?

bugün arkadaşlarımızdan biri pajeroya zincir taktım dedi mağlum buralarda kar iz kayboldu arkadaşda arcının arkasına yaptığı bir aparat ile kendi yolunu köyde kendi açmış ancak zincir takarak .sordum arkalara taktım dedi....fakat freelander sürekli 4x4 nereye zincir vurmak gerekiyor??? ::)

4. V

üst kapak conta değişimi

Ynt: üst kapak conta değişimi ayrıca sizde defenderinizi en kısa zamanda alırsınız inşaallah
  5. V

üst kapak conta değişimi

Ynt: üst kapak conta değişimi 2004 2005 model td4 hse için 41000 42000 istiyorlar km 110-150000 arasında fiyat nasıl acaba birde bazı hse lerde cruse control ve koltuk ısıtma yokmu HSE paket full diye biliyoruz ama....

6. V

üst kapak conta değişimi

Ynt: üst kapak conta değişimi valla contada yaksa yağ da kaçırsa bugunku karda millet yollarda zincirli kalırken ben m+s lastikle kaymadım bile hala kışlık lastik almayı da düşünmüyorum AMAAA LANDDAN VAZGEÇMEM EN KISA ZAMANDA BİR TD4 ALACAGIM İNŞAALLAH.......DAHA ÖNCE 2006 TERİOS VE 2006...

7. V

üst kapak conta değişimi

Ynt: üst kapak conta değişimi tamam anladık da bu motorlar mutlaka conta yakar yağ kaçırırmı düzenli olarak bakımları yapılsada bu arızaları veriyormu sık sık yağ ve suyuna mı bakacagız. dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir
  8. V

Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı?

Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı? hakikaten arazide bende santa fee hiç görmedim bugün ava gittik ve yine çok ağır şartlar olmasada land bir kere olsun kaymadı savrulmadı kar yüksekliği uzun konçlu cizme kadardı arabanın altının kara geldiği yerler vardı ve yine lastiklerim...
  9. V

Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı? bu arada santa fee den vazgeçtim land landır diyorum

10. V

Freelander Lastikleri

Ynt: Freelander Lastikleri 215 65 16 michelin latitude m+s yi incelemenizi tavsiye ederim sessiz sağlam uzun ömürlü yakıt düşürücü sarsıntı azaltıcı kışlık lastik alayımmı almayayımmı valla bilemiyorum sadece buzda denemedim.

11. V

arka 5. kapı kapı fitili temini BAGAJ TAVANI ISLANDI ?

selamlar 2000 frelander 1,8 hse arka kapı fitili nereden bulabilirim fiyat nerelerde birde tavandaki suyun taliyesini sağlıyan arka kapı fitilinin tavan düzlemi üzerine takılan bir parça var(İSMİNİ BİLMİYORUM) asıl suyu sızdıran o galiba .iç kısımındaki lastikli kısım suyu yanlara dağıtmıyor...
  12. V

Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı? fazla bilgi alamadım santa fee hakkında ancak bugun yağan kardan sonra aracımı deneme şansım oldu bayıldım valla.altındaki lastikler michelin latitude 215 65 16 M+S DÖRTMEVSİM .kışlık değil yani 15-20cm karda gayet güzel gidiyor duruyor...

13. V

Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı? 2004 2,0td4 es buldum 123000de galeriden alınabilirmi genelde hse leri tavsiye ediyorlar aradaki farklar nedir arca 39000 isteniyor ne dersiniz ayrrıca hyundai san ta fee 2003 hakkında bir şeyler tavsiye edebilirmisiniz.
  14. V

Ynt: Free Lander ile Hyundai Santa Fee Takaslanır mı? aynen benim hanımda bunu söylüyor ancak şaft veya şanzuman arızası ne zaman verir diye korkuyorum birde sitede şaft araca takla attırabilir diye yazmış bir arakadaş doğrumudur bilemiyorum korktum aracımı satmayı beklemektense takasta temiz...
  15. V

selamlar 2000 1.8hse prins lpgli 134 000de tüm bakımları yapılmış freelanderim var aracımı 2003 160000de hatasız otomatik santa fee ile takaslamayı düşünüyorum. santa fee otomatik hantal bir araç gibi geldi bana 113hp 17sn hızlanma var galibi.turbo intercolorlu araca göre çok hantal.ancak...

16. V

eğim iniş kontrolu

Ynt: eğim iniş kontrolu ayrıca bu araç için kar buz ve çamur da tavsiye edebileceğiniz lastikler nelerdir teşekkürler. şu an 215 65 16 sıfır michelin latutude yazlık lastik var altında
  17. V

2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU selamlar aracımın arazi şanzuma yağı 80000 de değişmiş şu an araç 134000de sorunsuz gibi görünüyor şanzuman yağını ne zaman değiştireyim veya kontrol ettirip öğlemi değiştireyim.araç 2000 1,8 hse frelander lpg li
  18. V

eğim iniş kontrolu

selamlar 2000 1,8 hse sahibiyim eğim iniş kontrol sistemi yokuş kalkışlarda da kullanılabiliyormu?sadece inişlerdemi işe yarıyor.

19. V

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU selamlar dönüş esnasında göstergelerde tc lambası kısa süreliğine yanmış sonra sönmüş bu ne demektir bilgisi olan varmı acaba
  20. V

Ynt: 2000 1.8 HSE FREELANDER DİREKSİYON FREN SORUNU allah razı olsun bilgilerinizden faydalandık sıra icraatımızda sonucu burada paylaşrım belki sizi yine sorularımla rahatsız edebilirim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri