selamlar 2000 1.8hse prins lpgli 134 000de tüm bakımları yapılmış freelanderim var aracımı 2003 160000de hatasız otomatik santa fee ile takaslamayı düşünüyorum. santa fee otomatik hantal bir araç gibi geldi bana 113hp 17sn hızlanma var galibi.turbo intercolorlu araca göre çok hantal.ancak donanım bagaj kapasitesi iyi ARACIN KRONIK ARIZALARI SERVİS YEDEK PARÇA FİYATLARI hakkında yardımcı olacak arkadaşlar varmı....ben de ihsan bey gibi veteriner hekimim aracımdan çok memnunum ancak ihsan beyin başına gelenlerden sonra araçtaki kasılmaları sesleri çok dinler oldum....ama altımdaki araç inanın binek araç kadar kıvrak belki lpg nin kalitesi de bunu etkiliyordur. not olarak freelanderimin 120000de debriyaj baskı balata triger v.s.değişmiş 80000de şanzuman yağı değişmiş 125000 de kapı fitilleri motordaki hortumlar yenilenmiş balataları kampanaları iyi durumda tüm fonsiyonları çalışır durumda eğim iniş sorunsuz sadece bagaj kapısı ve arka farın yanında lokal boya var lastiller sıfır michelin bende yeni yağını suyunu değiştirdim BU ŞAFT VE ARAZİ ŞANZUMANI KAFAMA TAKILIYOR.acill yardım ben bu landı çok sevmiştim....