üst kapak conta değişimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokhan12101982 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,500

gokhan12101982

Ana Kamp
selamlar arkadaşlar
aranıza yeni katıldım.1999 freelander 1.8 im var.Ancak üst kapak contası ve krank keçelerini değiştirmem lazım.nerede yaptırabilirim.Maliyeti ne olur fikri olan varsa sevinirim.Hepinize şimdiden teşekkür ederim.Saygılar

Etiketler

Ynt: üst kapak conta değişimi

madem özelden mesajlaşıcaksanız forumda işiniz ne?Burada paylaşın da birsürü freelander sahibi üye sebeplensin anlattıklarınızdan...?Burası bir paylaşım forumu değil mi yoksa?

Anladığım kadarı ile 4 adet eksantrik keçesi eksantrik üst kapak contası değişecek.
4 adet keçe yaklaşık ---- 60 tl
üst conta ------------ 40 tl
işçilik ------------------- 150 tl dir .Ama çok muamma var .tabi kaçak benim yazdığım yerden ise .değilse fiyatlar değişeçcektir.net fiyat için net tespit gerekecektir.

DSC01658.jpg

freelanderlerde bu sorun kronik galiba!.. Bir ara almaya niyetlenmiştim herkez bu sorunundan bahsetti.

tamam anladık da bu motorlar mutlaka conta yakar yağ kaçırırmı düzenli olarak bakımları yapılsada bu arızaları veriyormu sık sık yağ ve suyuna mı bakacagız. dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir

landscape' Alıntı:
madem özelden mesajlaşıcaksanız forumda işiniz ne?Burada paylaşın da birsürü freelander sahibi üye sebeplensin anlattıklarınızdan...?Burası bir paylaşım forumu değil mi yoksa?

+ 1

evettttttttttttttttttt evettttttttttttt evettttttttttt Ben yalan söylüyorum farz edin birazcık forumu araştırırsanız sizde göreceksiniz.Bu araçları bu şekilde kabul ederek alacaksınız malesef.
yada Freelander TD4 2001 model yılı veya üzeri.

valla contada yaksa yağ da kaçırsa bugunku karda millet yollarda zincirli kalırken ben m+s lastikle kaymadım bile hala kışlık lastik almayı da düşünmüyorum AMAAA LANDDAN VAZGEÇMEM EN KISA ZAMANDA BİR TD4 ALACAGIM İNŞAALLAH.......DAHA ÖNCE 2006 TERİOS VE 2006 NAVARA KULLANDIM AMA LANDDAKİ SİSTEM COK GÜZEL GELDİ BANA .inşaallah bir td4 nasip olurda uzun zaman bineriz.ne de olsa ofrood yapmıyoruz bize yeter.landscape teşekkürler anladık ;D ;D ;D

Umarım dilediğin en kısa zamanda olur.İnşallah HSE pakaetli olan denk gelir.İlk önce istemek gerekir.benimde dileğim 95 model üzeri 300 tdi dizel motorlu bir defender alıp onu kafama göre yapıp kendimi dağlara vurmak.

BonattiCanyonStriations.jpg

2004 2005 model td4 hse için 41000 42000 istiyorlar km 110-150000 arasında fiyat nasıl acaba birde bazı hse lerde cruse control ve koltuk ısıtma yokmu HSE paket full diye biliyoruz ama....

Teşekkür ederim .Malesef bazı modeller HSE geçmesine rağmen o özellikler yok.İlginç olanı bunu kullanıcı veya satıcıları da bilmiyor.Sizin yapmanız gereken deri koltuk ve cruise control olan modellerden bakmanız.Bu araçlarda Harman Kordon müzik sistemi, 6lı CD çalar ,Tam deri koltuk(deri süet karışımı değil) Katlanır elektrikli aynalar, Ön de sis farları ön koltuk ısıtma,arka PDC vardır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.