Arama sonuçlarınız

1. V

satılık LAND ROVER FREELANDER1.8 HSE PRİNS LPG Lİ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ekonomik-saglam-kazasiz-bakimli-orijinal-4x4-74551054/detay/

2. V

su eksiltme

Ynt: su eksiltme hiç 1,8 hse kullanan yok galiba
  3. V

su eksiltme

Ynt: su eksiltme o zaman bu sorunlar kronik değil galiba ;D ;D ;D

4. V

su eksiltme

Ynt: su eksiltme şu anda internette mg rover conta diye birşeyle karşılaştım bir kere yaptırın hararet sorununuz bitsin diyorlar 2008 den buyana da takılanlarda sorun yokmuş.böyle birşey varmıdır.yani takılan conta takımı hararet sorununu çözebilirmi.
  5. V

su eksiltme

Ynt: su eksiltme sürekli araştırıyorum ama buna bir çözüm bulan olmadımı acaba?bu fanı 98de açtıracak bir kolay yokmu.tamirde çelik conta kullanılıyor ve kolay kolay yanmıyor ancak bu seferde silindir üst kapak zarar görmeye başlıyor anladığım kadarı ile.şuna aracım 28-29krş yakıt tüketiyor lpg...

6. V

su eksiltme

Ynt: su eksiltme 1,8 lerin hepsi aynı mı acaba?

7. V

su eksiltme

2000 model 1.8 hse lpgli aracımın conta tamirinden sonra su eksilmesinin önüne geçemedik halen su eksiltiyor .bir yerden kaçakta bulamadık.termostat fan müşürü de yenilendi.eğer klimayı açmazsak fan çok geç açıyor.hararet yapıyor az da olsa yağ eksilmede var.fan 106 da açıyor termostat 88lik...
  8. V

suzukı 1,9 ddis

Ynt: suzukı 1,9 ddis kimse okumuyor galiba hiç fikri olan yok mu....
  9. V

Dacia - Duster Fiyatları

freelanderin buralarda dilinden anlayan yok en ufak bir sorununda orayı ara burayı ara parça siparişi ver,internetten araştır, parasal olarak fazla yük vermiyor ama işin açıkçası beni biraz sıktı.sürekli araç kullanan biri için zaman kaybı iş kaybı.ankara istanbul v.s. büyük şehirlerde olsam ne...

10. V

Dacia - Duster Fiyatları

sözkonusu aracı uzun zamandır takip etmekteyim.ihtiyaçları karşıladığını ve servisinin heryerde bulunabilmesi açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum.kastamonu bayisinden 2012 model 110hp deri koltuk hariç full olan bir araç için fiyat aldım ama bana liste fiyatlarından pek aşağıda değil gibi...

11. V

ANKARA DA FREELANDER KULLANICISI veya SERVİSİ YARDIMM:::

Ynt: ANKARA DA FREELANDER KULLANICISI veya SERVİSİ YARDIMM::: anıl oto yu araştırınız
  12. V

teknik destek

Ynt: teknik destek selamlar enis bey benim araçtaki hararet sorununu çözemedik.klima açıkken veya termostatsız olarak kullandığımda sorun yok gibi yani fazla sorun olmuyor ancak motor yine çok ısınıyor.termostat değişti fan müşürü değişti ancak fan ne yaparsanız yapın 106 da açılıyor buda sorun...

13. V

teknik destek

Ynt: teknik destek Tesekkûrler bakalim ne cikacak
  14. V

teknik destek

Ynt: teknik destek Enis usta tatildemisin hayir olsun inşallah cevap yazmadin
  15. V

teknik destek

Ynt: teknik destek Lpgde oluyor ancak genellikle lpg nin sonlarina dogru oluyor deponun son çeyreginde.yeniden çaliştirmaya çalistigimdada motor sicak oldugundan araç lpgde calismaya basliyor hatta bir defasinda benzine almaya caliştim olmadi yine lpgde 3-5kez denedim calişti.bu arada son conta...

16. V

teknik destek

Ynt: teknik destek enis ustam landı hala satmadım biniyorum her yerini yaptırıp duruyorum.maddi olarak çok çok bir külfet olamadı diyebilirim.ancak bugünlerde değişik bir sorun çıktı.asfaltta 100le gidiyorsunuz yavaşlayıp sağa veya sola dönüş yapacaksınız çok çok yavaşladınız aracı 1.vitese...
  17. V

Dacia - Duster'de Rüzgar Sorunsalı

dusterı uzun zamandır takip ediyorum makyajlanacak ve ön konsolda değişme olacak diye bakınıyorum.tesadüfen ses ile ilgili şikayetlerinizi okudum ve başımdan geçen bir olayı paylaşayım dedim.ses ve tıkırtı bendede çok büyük bir takıntıdır sırf bu yüzden latitude aldım ve hiç izolasyon...
  18. V

suzukı 1,9 ddis?

2007 model 127000 de suzukı grand vıtara 1.9 ddis bir araç ile 2000 model 1,8 hse140000kmde lpg li frelanderimi takas etmeyi düşünüyorum ancak sıfır dacıa duster4x4 de beni düşündürüyor.grand vitaranın motor ömrü kronik sorunları nelerdir?alırken vitaranın nelerine dikkat etmek gerek .benim...

19. V

teknik destek

Ynt: teknik destek yani dediğim gibi landı zevk için kullanmıyorum işim gereği kullanıyorum.ayrıca binmeye otomobilim var ama asfalttan stabilize yola giremiyor bile girmeyede kıyamam...bu aracımı almadan önce bu site ve sizlerle tanışmış olsaydım bir 2004-2005 td4 alırdım inanın. buralarda...
  20. V

teknik destek

Ynt: teknik destek peki landı satınca kışın ne yapacagız?? senenin 3-4 ayı kış geçiyor 8-9 ayı asfaltta 4x4e biniyoruz ayrıca asfaltta binmeye aracımızda var. bu demek oluyorki sürekli dörtçeker araçlardan uzak duracağız....doğru söylüyorsun bu aracı satıp hem 4x2 hem 4x4 kullanılabilen bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri