sözkonusu aracı uzun zamandır takip etmekteyim.ihtiyaçları karşıladığını ve servisinin heryerde bulunabilmesi açısından avantajlı olduğunu düşünüyorum.kastamonu bayisinden 2012 model 110hp deri koltuk hariç full olan bir araç için fiyat aldım ama bana liste fiyatlarından pek aşağıda değil gibi geldi.51000tl fiyat verdiler.üstelik renoya 0,89dan kredi verirlerken dacia ya aynı banka 1,14den kredi veriyormuş.elimdeki 2000 1.8 hse freelander prins lpgli 140000 de aracıma 26000tl sayıyorlar.aracı kendileri incelediler, bakımlı ve şu anda sorunsuz bir araç.kaza bela yok.daha öncede renodan sıfır latitude almıştım aynı bayii daciada fiyatları esnetmiyor.üstelik ben onun için iyi bir müşteri sayılırım nitekim ikinci bir araç daha alacağım.ACABA takas durumundan dolayımı fazla esneme yapmıyorlar.2012model 110hp lik deri koltuk hariç full olan duster için fiyat alan veya aracı yeni satın alan arkadaşlarımız varsa fiyat verebilirlermi?++++2013 de aracın makyajlanıp makyajlanmayacağını sordum.hayır diyemediler ve duster için sene sonuna doğru kampamya olabilir dediler.yani beklemeye başladık.beklemeside hiç zevkli değil valla.++++4x2 90hp lik bir aracda test sürüşü yaptırdılar bende hemen bozuk ve parke yollarda denedim takırtı tukurtu duymadım plastik aksam beni korkutuyordu ancak ses yoktu.kullandığım test aracı 6500km de idi.sahibi buaracı bırakıp 4x4 ünü almış.YENİ ARAC FİYATI VE MAKYAJLANMA HUSUSUNDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.