Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hortumların bir miktar sertleşmesi normal, ama gaza basınca şiştiğini görebiliyorsanız kapak veya kapak contası suçludur. ( blok sağlam ise tabi). yağ doldurma kapağını açın içinde sarı/hardal rengi tortu varsa conta problemi vardır.
replika olan bu jantlar satılalı çok oldu. yukarıda zaten belirtmiştim. ancak orijinal rubicon jantları ve uygun spacerler var ilgilenirseniz toplam 4000 TL dir. sadece rubicon jantları 3300 tl dir. ama spacer olmadan WK ya takılamaz.
rockauto.com dan alabilirsiniz. posta gümrüğü ile gelir. ancak iyi belirleyin sorunu, başka şeyler de oksijen sensörü bozukmuş gibi arız averdirebilir. ayrıca toplam 4 tane sensör var araçta. 2 ön iki arka.
estafirullah. 4.0 ZJ, 3.7 KL, 4.7 WJ ve 3.0 WK araçlarımız oldu. 3.0 duruyor. satılan üçünü sırasıyla 70 bin km, 20 bin km ve 130 bin km kadar kullandık. 3.9 182 bin km ye geldi. 0 km alınmıştı.
WJ yerine KJ yi tercih ederdim. daha basit ve yol tutuşu daha iyi ama bagajı lpg ile bitiyor. Wj...
WJ ile KJ nin motoru tamamen aynı sağlamlıktadır. ikisinin teknoloji ve tasarım mantığını bilmeyen usta parçalarına itibar etmeyin. KJ deki 3.7, WJ deki v8 motorun iki silindir eksik halidir. 4.7 motor zamanının en verimsiz motorlarında biridir aynı zamanda. iki motorda hatalı LPG kulanımında...
Orijinal Mopar Rubicon jantları olup boyalı tip hasarsız ancak eskime belirtileri olan set halinde jantlardır. göbekleri eksiksiz. 3000TL den satılık. Ayrıca 245 65 17 ölçüsünde Falken lastikler de verebilirim.
ilan bağlantısı burada:
Jeep üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 3.000 TL...
lastikleri kışlıklar ile değiştirdim. lastik seti 850 TL den satılıktır. kışın kullanamazsınız diş yapısı uygun değil. ancak arazide toprakta kuru asvaltta işiniz rahatlıkla görecek durumda ve yumuşaklıktalar. balon yırtık vs yok.