Arama sonuçlarınız

1. KLL

Grand Cheroke Su Eksiltme Hararet

hortumların bir miktar sertleşmesi normal, ama gaza basınca şiştiğini görebiliyorsanız kapak veya kapak contası suçludur. ( blok sağlam ise tabi). yağ doldurma kapağını açın içinde sarı/hardal rengi tortu varsa conta problemi vardır.

2. KLL

Jeep Cherokee 2.8 Crd Hangisini Tercih Etmeliyim

3.0, kj den çok daha büyük bir araba. yakıt tüketimi aynı olur. KJ de bence yatılmaz. koltuklar çok küçüktür önde..
  3. KLL

Satılık 5x127 17" Jeep Rubicon, Grand Cherokee Jantları.

replika olan bu jantlar satılalı çok oldu. yukarıda zaten belirtmiştim. ancak orijinal rubicon jantları ve uygun spacerler var ilgilenirseniz toplam 4000 TL dir. sadece rubicon jantları 3300 tl dir. ama spacer olmadan WK ya takılamaz.

4. KLL

Hangisi Jeep 2003-04 Grand Cherokee 4.7 veya Cherokee KJ Liberty 3.7 ?

evet tabi. 3.7 4.7 5.7 ve SRT . 5.7 ve SRT yi bizzat görmüştüm serviste.
  5. KLL

tabi? 3.7 4.7 5.7 ve 6.1 var.

6. KLL

Grand Cherokee 2003 2.7 Crd Motor Uğultu Sesi

soğutma fanı olabilir. sürekli devrede kalıyrodur cıvalı denen tipte ise. bimetalik debriyajı olur. ısınınca çalışması gereken fan sürekli döner.

7. KLL

Jeep Cherokee 3.7 Kj Oksijen Sensörü

rockauto.com dan alabilirsiniz. posta gümrüğü ile gelir. ancak iyi belirleyin sorunu, başka şeyler de oksijen sensörü bozukmuş gibi arız averdirebilir. ayrıca toplam 4 tane sensör var araçta. 2 ön iki arka.
  8. KLL

Wk 3.0 Crd Alsak Mı ?

çıkmacıda vardır sadece. çok da gerekli değil bana göre. ben bizimkini depoya koydum.
  9. KLL

estafirullah. 4.0 ZJ, 3.7 KL, 4.7 WJ ve 3.0 WK araçlarımız oldu. 3.0 duruyor. satılan üçünü sırasıyla 70 bin km, 20 bin km ve 130 bin km kadar kullandık. 3.9 182 bin km ye geldi. 0 km alınmıştı. WJ yerine KJ yi tercih ederdim. daha basit ve yol tutuşu daha iyi ama bagajı lpg ile bitiyor. Wj...

10. KLL

Jeep'lerde Egzoz Emisyon Ölçümü Geçerliliği

ilk defa duydum böyle birşey

11. KLL

şanzıman modelleri bunlar. 545/45 rfe 4.7 wj ile aynı, 42rle otomobillerdeki 4 ileri ile aynı ama dikine duruyor.
  12. KLL

2003 sonrası 42rle vardır. 2002 ve 2003 de 545rfe vardır benzinlilerde.

13. KLL

Türkiyenin Adama Tövbe Ettirecek Yolları.

Ankara Çayyolu caddeleri tabi ki.
  14. KLL

WJ ile KJ nin motoru tamamen aynı sağlamlıktadır. ikisinin teknoloji ve tasarım mantığını bilmeyen usta parçalarına itibar etmeyin. KJ deki 3.7, WJ deki v8 motorun iki silindir eksik halidir. 4.7 motor zamanının en verimsiz motorlarında biridir aynı zamanda. iki motorda hatalı LPG kulanımında...
  15. KLL

Duster Hiz Sabİtleme - Gİzlİ Özellİk Aktİvasyonu

turbo benzinli berlingo ya terfi ettim. rahata erdim ben.

16. KLL

5x127 17" Mopar - Wrangler Rubicon Wj Grand Cherokee Jantları

Orijinal Mopar Rubicon jantları olup boyalı tip hasarsız ancak eskime belirtileri olan set halinde jantlardır. göbekleri eksiksiz. 3000TL den satılık. Ayrıca 245 65 17 ölçüsünde Falken lastikler de verebilirim. ilan bağlantısı burada: Jeep üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 3.000 TL...
  17. KLL

245 65 17 Falken Wildpeak Lastik. Ankara

lastikleri kışlıklar ile değiştirdim. lastik seti 850 TL den satılıktır. kışın kullanamazsınız diş yapısı uygun değil. ancak arazide toprakta kuru asvaltta işiniz rahatlıkla görecek durumda ve yumuşaklıktalar. balon yırtık vs yok.
  18. KLL

Grand Cherokee 1996 Zj - Bagaj Kısmında Çürüme

bu nasıl bir çürüme? yok olmuş. geri dönüşmüş arabanın o bölümü. acil tamir edilmeli .

19. KLL

1999 WJ Difransiyel Sesi Uğultusu

yağ ile olmaz. ayna mahruti yüzeyleri bozulduğu için ses yapıyor. bilyeler vs değişse bile geçmiyor. rulman kaynaklı ses sürekli oluyor.
  20. KLL

Grand Cherokee 3.0 Crd Nasıldır , Alınırmı , Değermi ?

ama işte 110 ile 120 arasında yakıt pek fark etmiyor bu nedenle. 100 ün altına düşmek lazım. yada hep 140.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri