2015 senesinde aldığım, Ankara da kışın kışlık lastik kullandığımız için sürekli araç üzerinde kullanılmamış olan, diş derinliği rahat yüzde 70 civarında, yumuşak ve sessiz AT lastiktir. Kış kullanımına uygun değildir ancak yazın asvalt ve arazide gayet yeterli. ( ağır arazi şartlarından bahsetmiyorum.). Araç 2009 jeep grand cherokee. araç 178 bin km de. eşim kullanıyor. lastiklerin yolu tahmini yol 30 bin km olmalı. yırtık tamir vs yok. üzerinde ıslakta tutunsun diye osilasyonlu kesici ile açtığım incecik diş kanalları var. merak eden olursa foto çeker paylaşırım ( bu işleme tire ipping deniyor - düz sırt bloklu her lastiğe yapılabiliyor)
bu videoda, tesadüfen aynı lastiğe uygulanan işlem var.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=dnoGM04HsPc
ihtiyacı olan varsa 4 adedi 1200 tl dir. sıfırının tanesi 700 tl civarında olmalı. ankara da ikamet ediyorum.
ayrıca elimde set olarak, 5x127 mopar chrysler 17" orijinal jantı var. jeep 99-2005 WJ grand cherokee de ve 2003- 20** Rubicon/Wrangler de kullanılır.
bu videoda, tesadüfen aynı lastiğe uygulanan işlem var.
ihtiyacı olan varsa 4 adedi 1200 tl dir. sıfırının tanesi 700 tl civarında olmalı. ankara da ikamet ediyorum.
ayrıca elimde set olarak, 5x127 mopar chrysler 17" orijinal jantı var. jeep 99-2005 WJ grand cherokee de ve 2003- 20** Rubicon/Wrangler de kullanılır.