Merhaba, yıllar önce Disco 300tdi almadan bu araçların dizeline bakmıştım, geçenlerde Discoyu verdim ve yeni araç arayışına başladım. 2003-2004 model benzinli bir WJ mi yoksa KJ mi alsam diye düşünmeye başladım. Hem bagaj(lpg için) hem tavan yüksekliği olarak kasa tercihim KJ. Hem 2006 yoluna kadar gelen bir kasası ve az kullanılmışını bulmak mümkün gibi. Ancak ustalar dahil herkes şanzıman ve motor sağlamlığı olarak WJ diyor. Ama omunda temizi pek yok gibi. Yani eşit şartlarda kullanılmış , aynı model yılında Olsa ve aynı temizlikte olsa WJ olabilirdi diye düşünüyorum ancak bu şartlarda KJ daha makul gözüküyor.
Eskiden çok yardımcı olmuştunuz. Sizlerin tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var. İşin içinden çıkamadım.
Birde fiyatlar uçmuş gitmiş, birde bu dönemde böyle bir durum Söz konusu. Araçlar ve yıllar İtibariyle fiyatları arasında dengeli bir ilişki yok. Nerdeyse yeni araç almaya yönleneceğim.
İki model için fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim.
Eskiden çok yardımcı olmuştunuz. Sizlerin tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var. İşin içinden çıkamadım.
Birde fiyatlar uçmuş gitmiş, birde bu dönemde böyle bir durum Söz konusu. Araçlar ve yıllar İtibariyle fiyatları arasında dengeli bir ilişki yok. Nerdeyse yeni araç almaya yönleneceğim.
İki model için fikirlerinizi öğrenebilir miyim?
Şimdiden teşekkür ederim.