Arama sonuçlarınız

1. M

alaçatıda off road

Ynt: alaçatıda off road bir daha deniyorum,bir tanesine çok büyük olmadı,şimdide dosya türü uymadı neyse

2. M

alaçatıda off road

Ynt: alaçatıda off road klip ekliyemiyorum
  3. M

alaçatıda off road

yazılanlar bir şekilde siliniyor neyse..bu gün 2 Mercedes G ile alaçatı güney sahillerinde gezi yaptık.Fotograf ve film eklemeye çalısacagım.biz herzaman hafta içi hafta sonu yapıyoruz hadi demeniz yeterli.

4. M

G nin kaderi

Ynt: G nin kaderi hocam yazını şimdi gördüm.övgülere tesekkürler.g hakkındaki fikirlerinizi biraz değiştirelim.türkiyede g fparça fiyatları daha bu gün off road yaptık arkadaşın kısa g kasanın marşı takılı kalmış sulara girdik filan yanmış yenisi gerekti tamir olmuyor alaçatıdayız izmir...
  5. M

Ener-G-Force

Ynt: Ener-G-Force Valla eski kasayi tek gecerim. reklam ve pazarlama sektorunun geldigi noktayi gosteriyor bence yeni kasa.butun dunyayi saran alt yapisi olmayan parasi bol yeni zenginlere ....miş gibi hissettirmek üzerine kurulu sistem İnsanlarda kendilerini bu sunulan kargaşanin içinde...

6. M

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Özgür bey merakta biraktin bizi ah vah ettin sonra ses cikmadi hayirdir isler yolundami?

7. M

g lerde vibrasyon sorunu

Ynt: g lerde vibrasyon sorunu Yenilerde yoksa bir daha bozulursa sokeriz o zaman
  8. M

g lerde vibrasyon sorunu

Ynt: g lerde vibrasyon sorunu Bir de bir sey ekliyeyim bu parcanin yenisini almama sebebim dedigin gibi pek bozulmamasi onun icin 2ci elide bozulmaz diye dusunerek aldim.ama guido dan parcanin fotografini ve sokecegi arabanin vin nr istedim parca numarasi benimki ile ayni olsaydi zaten almazdim...
  9. M

g lerde vibrasyon sorunu

Ynt: g lerde vibrasyon sorunu Huseyin benim araba 88 model. bu parca ilk ciktiginda ki parca numarasi ile sonradan cikan parca numarasi ayni degil.yani bu parca ciktiktan sonra mercedes parcada iyilestirme veya degisiklik yaptigi zaman numara degisikligide yapiyor biliyorsun.kaucuk yerinden...

10. M

g lerde vibrasyon sorunu

Ynt: g lerde vibrasyon sorunu Nadir bey tesekkurler.paylasmak guzel.bu mesaji yazmistim bazen siliniyor anlamadim sebebini.

11. M

g lerde vibrasyon sorunu

arkadaşlar transfer ile arkaya giden şaftın üzerindeki balans parcası var türkcesini bilmiyorum.benim arabada bir vibrasyon vardı neyse sonunda uyandıkki bu balans parcası ortasında kaucuk var kaucuk ile metal birbirinden ayrılmış.guidoya rica ettim 110 euroya 2 el yolladı bir tane.Yenisi 1100...
  12. M

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Nadir bey selamlar.şu bizim g sayfalarından g dışı konuları dedikodu vs silsenizde bunları görmesek .hatta isterseniz benim yazdığımı da silin gelen geçen ortam kirliliği yaratmasın. Özgür bey geçmiş olsun ben de 300 g ye 2000km evvel motor yaptım.yag kapağından...

13. M

Gezenbilir G Sahipleri

Ynt: Gezenbilir G Sahipleri Arkadaslar, Valla G sahipleri olmasa bir daha ne forumda gezinecegim nede bundan sonra tobe kimseye cevap yazarim.benim bildigim forum bir bilgi paylasim alanidir.eger buraya bir sey yazarsan her turlu fikir ile karsilasman olasidir.eminim buraya kadar herkez...
  14. M

G sahipleri biraz hareketlenelim mi

Ynt: G sahipleri biraz hareketlenelim mi Hosgeldin kardes valla bu sene ugursuz sene herkes hasta bilmemne iyi olduguna sevindim sahsen
  15. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Bravo hocam albi lada alacatida bakimi sorun olmaz her sey mekanik kirilmaz gazlariz

16. M

Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar

Ynt: Yaşanmış Komik veya Trajikomik Olaylar Arkadaslar benim hikaye gercek hatta gercek ustu traji komigin daniskasi.hemde gezenbilirde su an gerceklesiyor. ama once bir fikra deliormanli şaban askere gitmis.bir gun komutan toplamis askerleri oglum demis bir havuzyapacagiz ortasinda aslan...
  17. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Valla bende yok
  18. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Bahadir bey bizde cok keyif aldik.tesekkur ederiz gorusmek uzere

19. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla bahadır bey mesajınızı şimdi gördüm geç oldu galiba.biz ve gelirseniz siz 3 araç olarak kaldık 130 ve seri 3 mazeretleri var katılmıyorlar.biz 2 G zaten bunu keyifle o çevrede yapıyoruz gelirseniz seviniriz. saygılar
  20. M

Alacati-urla

Ynt: Alacati-urla Arkadaslar baska gelen yok galiba.sabah 10,30 da gidiyoruz.izmirden tek katilim terano lu arkadasimiz galiba. Bilgi verirmisiniz katilan varsa saygilar

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri