Arama sonuçlarınız

1. kruppcular

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? usta ne yapmışın bunlar bende olacak motor indirir kaldırırım. LM, VİC ve bahsettiğim çakının fotoğrafını ayrıca çekip koymaya üşendiğimden topluca yaptığım bir çekimi koyuyorum...

2. kruppcular

MAN 630 L2AE

Ynt: MAN 630 L2AE bizde birde magruslardan vardı aşağıdakinden çok garip makinaydı buda . en önemli özelliği hava soğutmalı olmasıydı önüne hidrolik basıncıyla çalışan bir fan koymuşlar koca motoru o soğutuyordu çalıştığı zaman fanın sesi motoru felan bastırırdı .. özledim yav.
  3. kruppcular

MAN 630 L2AE

Ynt: MAN 630 L2AE resimdeki yere sokuluyordu

4. kruppcular

MAN 630 L2AE

Ynt: MAN 630 L2AE hayır o bahsettin kol volana bağlı manuel marş kolu değilmi ?benim dediğim kasada bulunan personel kabinini ıstmak için aynı sinek ilaçlama makinelerine benziyor arkada yuvası var oraya sokuluyor bazen çadırda kalınca mandan söker cadıra sokardık güzel ısıtırdı meret yada o...
  5. kruppcular

Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?..

Ynt: Arazi İçin En Uygun Jeep Modeli ?.. tören için lazımsa gt jeep . 4x2 ford transit motorlu ve komple yürüyen aksamlı sadece kaporta (gt) geliştirilmiz tuzla . ne günlerimiz geçti bunla.

6. kruppcular

Man TGA 40.480 6x6 Çekici

Ynt: Man TGA 40.480 6x6 Çekici benim zamanımda tt man diye geçer 372 lik lerden vardı 6x6 sadece çekil obüs çekerlerdi birde üstünde obüs mermisi taşırdı.kundağı motorlu obüslerle tankları rus malı volatlar vardı onlar çekerdi ne aletlerdi ya.. yanlız bu volatları rütbelilerden hariç kimse...

7. kruppcular

MAN 630 L2AE

Ynt: MAN 630 L2AE mazota hava yaptırırsan vay haline zor aletlerdi .. birde enterasan bir ısıtıcısı vardı benzinli kaktıra kaktıra ölürdük çalıştıracaz diye.
  8. kruppcular

Trekking İçin Ayakkabı Seçimi

Ynt: Trekking İçin Ayakkabı Seçimi adidasın gore tex li clima proof serisinin mounting modelini 3 senedir giyiyorum tam ayağıma göre almıştım yıkadıktan sonra sanki ayağım mengenede gibi sıkıyor sonra açılıyor. altı combine değilde kaplamaymış sanırım hafiften açılmaya başladı ama çektiği...
  9. kruppcular

Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama

Ynt: Kazma, Kürek , Balta, Çapa Bir Arada Nasıl Bir Alet Ama askerdekinin adı portatif tahkim edevat piyadeler bilir ama onun marifeti daha fazlaydı testereden tutta mayın arama çubuğuna varasıya kadar. azmı siper kazdım bununla.kendimizi taşımız gibi bir yanda tahkim edevat bir yanda gaz...

10. kruppcular

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? mesleğim dolayısıyla yanımdan kesinlikle ayırmadığım resimdeki penseden kullanıyorum. benim için ilaçtan farksız. ve onsuz bir teknik iş düşünemiyorum.

11. kruppcular

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi tşk . difrasiyelin çalışma sistemini biliyorum biz zaten kilitlediğimiz zaman direksiyonu kesinlikle çevirmeyiz üstündeki yükle beraber hiç affı olmaz kırar. demek istediğim farklı ,tekerin biri boştayken sizin araçlarda zararı olmuyormu? biz bu aracı almadan önce...
  12. kruppcular

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? mrhb . arkadaşlar. bu sistemi bilmiyorum ama bunun değişik varyasyonunu arkadaşım kurdurmuştu. yaklaşık 30 dönüm bir elma bahçesi var traktör remorku üstünde kurulu açıllınca 3 parça olan bir güneş paneli aldı bununla birlikte...

13. kruppcular

Coolmatik Buzdolabı Servis (Bakım - Tamir) İhtiyacım Var

Ynt: Coolmatik Buzdolabı Servis (Bakım - Tamir) İhtiyacım Var kenan bey aracınızda kullanılan lcd ekranlı micro controllör bence sorunlu gibi görünüyor. termostad arızası olsa eğer menüsünden müdahele veya bir hile yapılmadığı taktirde lcd menüde arızayla birlikte sinyal verir. siz hiç menüde...
  14. kruppcular

Havasız Lastik

Ynt: Havasız Lastik ben bunu iş makinalarında gördüm ama binek arçlarda ilk kez görüyorum peki içine çamur dolmuyormu bu lastiğin ? değilse balansı niceolur bunun?
  15. kruppcular

Connect Aküsü

Ynt: Connect Aküsü araç içi soğutucu buzdolabı için biz tırda ekowatlı mini bar kullanıyoruz saatte 0.3 a akım çekiyor ve şimdiye kadar devamlı kullanırız önemli bir sorun yaşamadık. bunun yanında amonyaklı resistaslı sistemler var bunlarda yaklaşık 0.4 a saat akım çekiyor yanlız bunların...

16. kruppcular

Diferansiyel Kilidi

Ynt: Diferansiyel Kilidi takıldığım bir nokta var şuan kullandığımız 8x2 kamyonlarda elektriksel selenoid kontrollü diff lock var biz bunu herhangi biryere battığımız zaman eğer tekerin biri boşa dönüyorsa kullanamıyoruz ancak bakıyoruz çamur var burda bata biliriz tedbir olsun diye iki...
  17. kruppcular

Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?..

Ynt: Radyatör Temizliği, Hararet Problemi ?.. zamanla kullanılan suyun sertliği yüzünden radyatör içinde kireçlenme olmuş olabilir. endüstride boyler ve kazanlarda marka vermek yanlışsa silinebilir ama bilgilendirmek amaçlı yazıyorum jhonson deversey kireç sökücü adlı kimyasalları kullanıyorum...
  18. kruppcular

Unimog Train

Ynt: Unimog Train http://img30.imageshack.us/img30/3066/n1344020534301710408693e.jpg aracın üzerinde ek olarak birde hava kompresörü konulmuş bağlanan vagonların fren havaları için.

19. kruppcular

Unimog Train

anadoluda bir şeker fabrikasında gördükten sonra askerdende tanıdığım bu aracın daha ne kadar marifeti olduğu bilmemenin şaşkınlığı içerisinde önünde saygıyla eğiliyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri