Arama sonuçlarınız

1. Erem

2.8 Crd 2006 Cherokee Multimedya Hakkında

Merhaba, Henüz satın almadıysanız AVGO markasının resimdeki ürününü kullanıyorum. Kesme biçme yapılmadan yerine oturuyor. Geri görüş kamerası girişli başarılı bir Android multimedya. Direksiyon tuşlarını adapte edemediler, çok üzerinde durmadım. Bilginize..

2. Erem

Cherokee Liberty (kk) Için 3d Kauçuk Paspas

KJ ile aynı gibi.. Erişim bilgileri paylaşır mısınız lütfen? Teşekkürler.

3. Erem

Jeep Wj, Fiat Freemont, Grand Cherokee, Wrangler Flanş Spacer

JEEP WJ, Fiat Freemont, Grand Cherokee, Wrangler araçlarına uyumlu, 5x127 bijon aralıklı, 71.6 mm fatura çapında KULLANILMIŞ çelik 3,5 cm Flanş Spacer. Offsetli jant aldığım için boşa çıkmıştır. Bijon somunları ile birlikte gönderilecektir. Pazarlıksız ve kargo hariç 450 TL. dir. Teşekkürler.
  4. Erem

2002 Wj Aracım Için Flanş Arıyorum 5 Cm .

Merhaba, Özel mesaj attım. Selamlar.

5. Erem

(satılık) 2002 2.7 Crd

Teveccühüne teşekkür ederim @uslsy .. Dosta gider denilen cinsten bir araçtır. Ben de araç da, ilgileneni üzmeyiz..:)

6. Erem

Sorunsuz, Boyasız 2.7 Crd

3 senedir zevkle kullandığım aracımı başka araç alacağım için satıyorum. 2002 model, 288400 kilometrede, motor ve şanzımanı sorunsuz, boyasız, siyah offset jantlı, yeni AT lastikli, 5 cm. yükseltmeli, alanı yormayacak bir araçtır. Teşekkürler. 2002 Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD 67.500 TL...
  7. Erem

Fotoğraftaki Parça İsimleri Nedir ?

Merhaba, Üst foto arkadaşın da dediği gibi şanzıman yağ doldurma tapası, alt foto ise turboyu devreye alan ventil/solenoid. O parçanın araç stop ettikten sonra birkaç dakika boyunca ses çıkarması normaldir, hepimizde var. Selamlar.
  8. Erem

Grand Cherokee Wj Boş Kumanda Kabi

Merhaba, Yeşil değil de, gri olabilir mi? Zira 2 numaralı kumandalar gri oluyor. Selamlar.

9. Erem

2004 Cherokee 3.7 Mi? 2001 Mercedes Ml 320 Mi?

Merhaba, "Gerçek bir SUV" diyerek zaten niyetinizi belli etmişsiniz. ML'yi alın. Zira diğeri bir Jeep. Ne yoğunlukta, hangi zeminde ve ne beklenti ile bineceğinizi bizim ile paylaşırsanız konu da kolay yönlenebilir. Selamlar.

10. Erem

2003 2.7 Crd Aldım, Birkaç Sorum Var...

Benden bahsetmeyen bir post.. :smiley: Ne mutlu bana..:smiley:
  11. Erem

2002 Grand Cherokee 2.7 Crd Vites Problemi

Merhaba, Bahsi geçen karta istenen rakam bana çok fazla geldi. Ankara'da 2000TL civarında işçilik dahil değişiminin yapıldığını biliyorum. Profil bilgilerinize yaşadığınız şehri yazabilirseniz belki faydam olabilir. Getirtebilme imkanınız varsa bu adreste var : https://jeepswj.com/shop/ Selamlar.

12. Erem

Jeep Grand Cherokee Wj Ironman Yükseltme Kİtİ

Ironman marka 4cm yükseltme amaçlı ; 4 adet Ironman helezon ve 4 adet Nitro dual tube özellikli Ironman amortisör. Kargo hariç 3000 TL. Telefon ile ulaşmanızı rica ederim. 532 3344690 Teşekkürler.
  13. Erem

Şanzıman konusunda ufak bir düzeltme yapayım : 2.7 CRDlerde kullanılan 5 ileri elektronik kontrollü şanzıman Mercedes Benz ailesinin 1996'dan beri C280, C63 AMG, CL500, CL600, SL600 gibi güçlü motorların arkasında kullandığı ve giriş torku 700Nm'ye kadar tolere edebilen sağlam bir şanzımandır...
  14. Erem

Gönüllü terapist gibiyim..:=)

15. Erem

Esas "Hal böyle olunca.." olan bizim kafaya oluyor.. Kafanın da bir istihap haddi olduğu söyleniyor..:smiley: Her hüsran sonrası tüm bu hikayeyi baştan sonra dinlemek de kolay değil...:)
  16. Erem

2.7 Grand Cherokee Almayı Düşünüyorum

Facebook'da "Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Türkiye" sayfası var. O sayfada alım satım ilanları oluyor. Bakmanız faydanızadır. Selamlar.

17. Erem

Jeep Wj 2.7 Perİyodİk Bakim Ve Usta Tavsİye? Hangi Yağ

Merhaba, 10/60 yağın önümüzün kış olduğu göz önüne alındığında çok kalın olacağı fikrindeyim. Yağ ile ilgili söylenen "yüksek km'li ve bmw m3 gibi yüksek performanslı" kısmında tezat var. Zira yüksek kilometreli araçlarda kompresyon eskiye nazaran düşmüş olup, bmw m3 gibi araçlarda ise...
  18. Erem

Grabcad sayfasında 3D yazıcı ile yazdırılabilir formatta Cherokee güneşlik klipsi var. Yazdırabilirsin bir yerde. Selamlar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri