Arama sonuçlarınız

1. can_naci

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Merhabalar.. Daha önce kendimi off-road bölümünde tanıtmıştım ancak karavan bölümünde de "Merhaba ben geldim" demem gerektiğini düşünüyorum Ben Naci ATEŞ. 25 yaşında Fen Bilgisi öğretmenliği mezunu yarı-işsiz bir öğretmen adayıyım yaklasık 4 ay öncesine kadar...

2. can_naci

Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle...

Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin Eywallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah BKM Oyuncuları (Çok Güzel Hareketler Bunlar)
  3. can_naci

Chevy 1996 Blazer S10 Service Manuel

Ynt: Chevy 1996 Blazer S10 Service Manuel Sanırım daha da yaklaşıyoruz ama şimdilik bulabildiğim bu kadar Müsait olduğumda tekrar aramaya devam edeceğim (service manuel için) İşinize yaradığına sevindim. Kolay gelsin, saygılar...

4. can_naci

Ynt: Chevy 1996 Blazer S10 Service Manuel Burak Bey bugüne kadar servis kitapçığıyla hiç işim olmadığıni belirtmek isterim öncelikle sizin verdiğiniz bilgiler işığında tekrar araştırma yaparak bir dokümana ulaştım. Ancak içeriği konusunda hala şüphelerim var :D :) Burdan Buyrun.... Bu...
  5. can_naci

Ynt: Chevy 1996 Blazer S10 Service Manuel Merhabalar Burak bey Cevap yazdıgım sırada siteden indirip kontrol edemedim ama aradığınızın bu olduğunu düşünerek adresi veriyorum.Umarım aradığınız dosyadır. Burdan buyrun. Kolay gelsin. Saygılar..

6. can_naci

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? merhabalar Aklımda kalan böyle bir görüntü vardı tam mevki olarak dogru yazamayabilirim ama Çanakkale - Yeniköy (Papaz plaji) diyorum

7. can_naci

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar Ben Naci Ateş 25 yaşındayım.Çanakkale-Çan ilçesinde yaşıyorum Fen bilgisi öğretmenliği mezunu işssiz biriyim. Birçok gezenbilirci gibi off-road- karavan- camping-otomobil- araç restorasyonu meraklısıyım. kendime ait aracım yok uzun vadede defender...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri