Burası Neresi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,175
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,835
Ynt: Burası Neresi?

Ya Serdar bey, nası biryermiş abi burası, valla bulamadım. Nehir kenarı , orası kesin, kral mezarlığına benziyor. Kaleye de benziyor ama pencereleri dikdörtgen
çok ilginç. Sadece doğuda olduğunu sanıyorum

Etiketler

faruks' Alıntı:

Doğru cevap, tebrikler. :smiley: Yeni soruyu sizden bekliyoruz.

Urfa Halfeti'den tekneyle gidilebiliyor. Birecik barajının suları yükselince daha da izole çıkmış ortaya. Sular bu seviyede değilken 100 metrelik bir kuyunun sarmal merdivenlerinden su seviyesine inilebiliyormuş ki ben bir elimde meşale tutarak hayatta inmem o derinliğe. Eski insanlarda mangal gibi yürek varmış.

tebrik editorum arkadaşlar. Tahminlerimde yanılmamışım :smiley: ama ipucu bile bulamadım
evet faruks soru lütfen

pesehodka' Alıntı:
tebrik editorum arkadaşlar. Tahminlerimde yanılmamışım :smiley: ama ipucu bile bulamadım
evet faruks soru lütfen

Faruk Bey'den soru gelmedi, Perihan Hanım siz devam eder misiniz? Hazırda sorulmalık sorunuz vardır sizin :smiley:

Peki ben yine kendim çekmiş olduğum bir resim ile devam ediyorum forumu forumda tutmak adına... ;)

BURASI NERES?.7.jpg

kyaz75' Alıntı:
Ben karavan bölümüne öyle bir dalmışımki gelen doğru cevabı göremeşim bile. evet marmaris gökova yani akyaka oradaki milli parkın içinden gökova körfezinden sabahın ilk saatlerinde bir görüntü.
s.n kyaz75 tebrikler. sorunuzu sorabilirsiniz.

teşekkür ederim şu an şehir dışındayım soru için fotoğraf çekecek yer arıyorum hakkımı saklı tutup sorusu olan varsa sorarsa sevinirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR