ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 29 Ara 2009 #433 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... evun alti arpaluk oy evun ne kalabaluk oy oy oy ;D...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 29 Ara 2009 #434 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Oropa ardzo arti varen Çkim iveri nçari çkvaşa Miordini miçkutu do Goytiroku ma si çkvaşa Miordini miçkutu do Didou do na ni na Kazım Koyuncu
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Oropa ardzo arti varen Çkim iveri nçari çkvaşa Miordini miçkutu do Goytiroku ma si çkvaşa Miordini miçkutu do Didou do na ni na Kazım Koyuncu
Mithatcan Zirve Mesajlar 1,106 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL ATAŞEHİR 29 Ara 2009 #435 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... koynunda memelerun erik dikeni gibi açilmiş saçilmişsun deniz yelkeni gibi deniz yelkeni gibiii
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... koynunda memelerun erik dikeni gibi açilmiş saçilmişsun deniz yelkeni gibi deniz yelkeni gibiii
N NEHİR Ziyaretçi 29 Ara 2009 #436 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Ağasarın balınu da gel salınu salınu Adam cebinde taşır senin gibi gelini Uy asiye asiye Tütün koydum kesiye Baban seni veriyu da bir elmek pırasiye Oy nazirim oy Anan seni veriyu da bir elmek pırasıya Oy nazirim oy (Kazım Koyuncu)
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Ağasarın balınu da gel salınu salınu Adam cebinde taşır senin gibi gelini Uy asiye asiye Tütün koydum kesiye Baban seni veriyu da bir elmek pırasiye Oy nazirim oy Anan seni veriyu da bir elmek pırasıya Oy nazirim oy (Kazım Koyuncu)
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 29 Ara 2009 #437 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... I hate myself for loving you. Mortal Love-I want to die
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 29 Ara 2009 #438 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... karadeniz furyası başladı ;D
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 29 Ara 2009 #439 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Düşündürdü yine beni gözlerin....
lokosit Kamp III Mesajlar 743 Tepkime Puanı 3 Yer BALIKESİR 30 Ara 2009 #440 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Kalk gidelim zülfün bağına, bu el bize yaramaz ;D
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 1 Ocak 2010 #441 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... adem oğlu kızgın fırın,havva kızı mercimekkk ;D ;D ;D barış manço
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... adem oğlu kızgın fırın,havva kızı mercimekkk ;D ;D ;D barış manço
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 2 Ocak 2010 #442 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Biz dünyayı çok sevdik, ölüm bizden uzak olsun....
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 2 Ocak 2010 #443 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... alta gracia my love
BÎ-HABER bir gün, bir kış masalında... Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Web c-hatice.blogspot.com 3 Ocak 2010 #444 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Bu sabah kızgın bir ejderha gördüm, Evimin bahçesinde, ağlamış sordum İnanmak size kalmış dostlarım Ben yalnızca kafama takılanları sorarım. :=)
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Bu sabah kızgın bir ejderha gördüm, Evimin bahçesinde, ağlamış sordum İnanmak size kalmış dostlarım Ben yalnızca kafama takılanları sorarım. :=)
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 37 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 3 Ocak 2010 #445 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bu adam gitti gider yorgun argın usulca burdan göçer kırgın üzgün
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... bu adam gitti gider yorgun argın usulca burdan göçer kırgın üzgün
can_naci Ana Kamp Mesajlar 24 Tepkime Puanı 0 Yer Kıkrlareli- Çanakkale 4 Ocak 2010 #446 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin Eywallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah BKM Oyuncuları (Çok Güzel Hareketler Bunlar)
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Beni sen nasıl terkettin Bırakıp gittin Çok ayıp ettin Eywallah Şimdi halsizliğin tutsun Motorun bozulsun Domuz gribi ol inşallah BKM Oyuncuları (Çok Güzel Hareketler Bunlar)
XozzyX Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 4 Ocak 2010 #447 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... şu akılsız baştan gayrı nem kaldı...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 4 Ocak 2010 #448 Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Havasına, suyuna, taşına, toprağına bin can feda bir tek dostuma...
Ynt: Dinlediğiniz Şarkıdan Bir Cümle... Havasına, suyuna, taşına, toprağına bin can feda bir tek dostuma...