Arama sonuçlarınız

1. a.adalioglu

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Çok teşekkürler.

2. a.adalioglu

Normandiya Gezisi

İyi günler, VW transporter aracım ile 1 ay süreliğine istanbul'dan hareketle, Normandiya, Loire vadisi, İsveç, Colmar, İnsburg hattı üzerinde gezi planlıyorum. Bu bölgelede camping dışı konaklama veya ücretsiz park alanları hakkında bilgi paylaşırsanız sevinirim. Camping bulmak kolay olduğu için...
  3. a.adalioglu

İgo Primo İçin Çeşitli Avrupa Ülke Haritaları

Utku bey iyi günler, daha önce yayınlamış olduğunuz fakat takip edemediğim haritalardan, İsviçre, Lihteştayn, hırvatistan linklerini paylaşırmısınız.

4. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

İyi günler, siteye uzun zamandır girmedim. Kırılma gücenme söz konusu değil. Buradaki amaç gezilerdeki izlenimleri aktarmak. Yazılacak çok şey var ama fotoğraflarla geziyi özetledim. Eğer merak edilen hususlar olursa memnuniyetle cevaplarım.
  5. a.adalioglu

Yalnız bu sigorta AB ülkelerinde geçerli (sırbistan, ukrayna vb. ülkelerde geçerli değil.)

Yalnız bu sigorta AB ülkelerinde geçerli (sırbistan, ukrayna vb. ülkelerde geçerli değil.)

6. a.adalioglu

Yeşil sigortayı belirttiğim gibi Bulgaristan üzerinden yaptırdım. gezenbilirde yeşil sigorta...

Yeşil sigortayı belirttiğim gibi Bulgaristan üzerinden yaptırdım. gezenbilirde yeşil sigorta diye aratısanız İlker Aykan profilinde bilgi görürsünüz. Bu kişi ile iletişim kurdum, ruhsat resmini whatsapp tan gönderdim. Hesabına 3 aylık sigorta için 100 euro karşılığı TL yatırdım. 2-3 gün sonra...

7. a.adalioglu

İyi günler, Polonya dahil sınır geçişlerinde pasaport kontrolü yok. Polonya otoyollar ücretli...

İyi günler, Polonya dahil sınır geçişlerinde pasaport kontrolü yok. Polonya otoyollar ücretli. diğer yollarda güzel. diğer ülkelerde otoyol ücreti yok. bu ülkeler de ve bundan sonraki ülkelerde güvenliğe ilişkin bir sorun yoktur. Yolculuk oldukça keyifli olmuştur. yol boyunca konaklama ve...
  8. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

dönüşte , bergen aarhus hambug ve prag.
  9. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

geiranger fiyordu içinde olmak muhteşem.

10. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

lofoten adaları da bitti.

11. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Hedefe ulaştık. Ve gece yarısı güneşi.
  12. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

13. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Kutup çizgisine ulaştık
  14. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Yoldan bir görüntü.
  15. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Herkese iyi geceler, uzun zamandır yazamadım. Çünkü yazmak için uygun ortam ve zaman gerekmekte olduğunu gördüm. Eğer acele olarak yazarsam baştan savma paylaşım olacağını düşünüyorum. Uzun süreli internet ortamında kalamıyorum. Ayrıca cep telefonu ile yazmak çok zor. Bu nedenle döndüğüm zaman...

16. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Üceretleri TL. karşığı düşündüğümüzde bize gerçekten pahalı geliyor. Ama bize.!
  17. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

. Akşam merkeze yakın ücretli bir otoparkta 12 levaya geceledik. Ertesi gün Bükreş'e intikale geçtik.
  18. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Gün geldi, Dereköy sınır kapısından Bulgaristan'a çıkış yaptık. Dezenfektan parası 3 euro verdikten sonra pasaport işlemleri yapıldı. Enteresan olan şey polis bana seyahat sigortam olup olmadığını da sordu. Zaten yaptırmıştım ama sorması garip oldu. İşlemler bittikten sonra gümrük kontrol'e...

19. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Teşekkür ederim. Sigorta Norveç te de geçerli.
  20. a.adalioglu

Nordkapp'a Yolculuk

Hazırlıklar tam gaz. ; - Yiyecek ve giyecekler temin edildi, soğuk ortam yiyecekleri hariç araç içine istiflendi. - HDI sigortaya, 45 günlük iki kişi için 06 Temmuz tarihinde geçerli olmak üzere yurtdışı sağlık sigortası yaptırıldı . (150 tl.) - Uluslararası trafik sigortası Bulgar sigortası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri