Arama sonuçlarınız

1. selektro

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010) teşekkürler efe bey gerçekten çok istemiştim bu geziye gelmeyi nasip değilmiş sağlık herşeyden önemli çok güzel bir gezi olmuş ama katılım azmış yinede istanbul için bu bir adım oldu en kısa zamanda ikinci geziyi de...

2. selektro

Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) merhaba sevgili gezenbilirciler hani birşeyi çok istersiniz çok arzularsanız da olmaz ya bizimki de öyle oldu spor salonunda ayağımı burktum maalesef yarın ki geziye gelemeyeceğim oysa ki bu geziyi en çok isteyenlerden...
  3. selektro

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) BELGRAD ORMANI DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 10 EKİM 2010 KATILIMCI LİSTESİ 1- Efe Karaismailoğlu.......3 kişi + 1 köpek 2- Can Varol + 1 kişi 3- Ceyhun DEMİR + 3 kişi (ancak yağmur yağarsa bizi beklemeyin diye not düşüyorum)...

4. selektro

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) merhaba arkadaşlar bizde üsküdardan iki kişi katılacağız taksime geçip iett ile bahçeköye geçmeyi planlıyoruz aracı olmayan arkadaşlar isterlerse taksimde buluşup beraber hareket edebiliriz görüşmek üzere
  5. selektro

Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010) Merhaba Efe Bey bu habere çok sevindim iki arkadaş katılacağız yürüyüşe pazar günü görüşmek üzere selamlar

6. selektro

Akbil ile İstanbul' da Trekking

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking Efe Bey gezi planlayabilirim demiştiniz var mı bir ses? sabırsızlıkla bekliyoruz... Selamlar

7. selektro

İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim

Ynt: İlk Kampım, İlk konum ve Malzeme Konusunda Yardım İsteğim Aramıza hoşgeldin siyahbeyaz arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler en kısa zamanda o mağazaya uğrayacağım sevgiyle kal...
  8. selektro

Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Engin arkadaşım bu mail adresinden bana mesaj atabilirsin işim nedeniyle msn ye pek giremiyorum mail atarsan sevinirim e-mail:kultigin60@hotmail.com selamlar
  9. selektro

Ynt: Akbil ile İstanbul' da Trekking Efe Bey sizinde söylediğiniz gibi Göktürk civarında çok güzel ormanlar olduğunu duymuştum bu işe bir el atın da hep birlikte bizde yürüyelim Şile'de ki Gezenbilir üyeleri de trekking için bildikleri parkurlar varsa ki mutlaka vardır bize yardımcı olsalar...

10. selektro

Merhaba Sevgili İstanbullu Gezenbilirciler ben de artık İstanbulda yaşıyorum iş nedeniyle buraya taşındım yalnız siteden gördüğüm kadarıyla İstanbulda trekking yapılmıyor artık o bunaltıcı sıcaklarda gittiğine göre trekking yapabiliriz İstanbul çevresinde çok güzel ormanlar var İstanbullu...

11. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Etkinliğimizin fotoğraflarını seyreden herkese teşekkür ederim inşallah daha güzel geziler yapacağız temennim tüm gezenbilir üyeleriyle birlikte geziler yapmak sağlıkla kalın selamlar...
  12. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Bülent Bey otobüslerde hala o cam şişelerle Ayvaz Suyu veriliyor. Niksar gerçekten görülmeye değer bir yer, oldukça fazla yaylara, ormana ,yeşil alana sahip ben memleketimi seviyorum gerçekten güzel her zaman...

13. selektro

Niksar Cup-2009 ve Türkiye Şampiyonası

Ynt: Niksar Cup-2009 ve Türkiye Şampiyonası Ulaş Bey söylediklerinizde haklısınız seyirci yok tezahürat yok katılmayan zevk almıyor gibi bir durum var bu yarışmada, ama katılımlar ülke genelinde çoğalıyor biliyorum ,inşallah bu spor daha güzel yerlere gelecek.Bende yarışmacı olarak katılımcı...
  14. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Teşekkür ederim Fatoş Hanım bu sene elimden geldiğince yaylarımızı tanıtacağım keyif almanız çok güzel Zeynep Elifi'nde ilk trekkingi böylece başlamış oldu tabi yürüse daha iyi olacak taşımak baya zor oldu :)
  15. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Yayla havası gerçekten muhteşem Hasan Bey insanda ne baş ağrısı kalıyor ne sitres biz sabahleyin genelde süt kaymağı yerdik taze taze üstüne bir tas yayla suyu içtinizmi artık gelsinde bir hastalık size yaklaşsın

16. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Yayladan dönüşte Işıklı Köyündeki muhteşem manzaralı sulama göletinin önünde biraz mola verdik Trekking rotamız Yürüyüşümüzde 7 km yol katettik hava zaman zaman sisliydi ama soğuk fazla yoktu tam bir...
  17. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) yayla çiçekleri
  18. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009) Yaylada hanımlar tarhana pişiriyor Poskulak denilen değişik bir yabani mantar Yürüdük ve yorulduk şimdi böreği bekliyorum ve mis gibi tereyağlı hakiki yayla böreği

19. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)
  20. selektro

Ynt: Tokat - Niksar - Keltepe Yaylası - Kayalı Göz Doğa Yürüyüşü (19 Temmuz 2009)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri