selektro
Kamp I
Merhaba Gezenbilir üyeleri, bu hafta sonu çocukluğumda yaz tatillerimi geçirdiğim Orta Karadenizin En güzel yaylarından biri olan Keltepe Yaylasına gittik. Ailecek her sene yaylaya gideriz ve Kayalı Göz denilen mevkide bulunan sudan içmek için hem trekking yaparız hemde muhteşem güzelliği seyretmek için ve yayla havası almak için yaylanın altını üstüne getiririz. Yaylamızda aslında çok su var ama Kayalı Göz denilen yerdeki su çok soğuk ve lezzetli, parmağınızı suya sokup 10 sn. bile bekletemesiniz, ayrıca yolumuzun üstünde küçük bir kanyon da bulunuyor. Kanyon geçişi çok zor değil ama zevkli. Bu yılda yine ailecek gittik yaylaya. Sadece babam, ben ve eniştem motorsikletlerle gittik.18 Temmuz cumartesi akşam 20.00 da yola çıktık iki motor.Yolumuzun 23 km si asfalt ve gayet iyi fakat 24. km de yaylaya dönüyoruz ve toprak yol.Akşam üzeri yayla yoluna yağmur yağmış ve yayla yolu çamur olmuş motorla gitmek mümkün değil motorlarımız çamura battı ve yolda kaldık. yayladan telefonla yardım istedik , bizi traktörle kurtarmaya geldiler maceralı bir yolculuğun ardından yaylaya ulaştık hemen yattık ve uyuduk sabah kalktığımızda kahvaltı yaptık ve yürüşümüze başladık yürüşümüze ve yaylamızın muhteşem güzelliğine ait resimleri sizlerle paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.
Fotoğraflara yolda kalışımızın görüntüleriyle başlıyorum
Yolda kaldığımızda motorları temizlerken
motorları traktörün römorkuna yükledik
Yaylamızdan görüntüler
Fotoğraflara yolda kalışımızın görüntüleriyle başlıyorum
Yolda kaldığımızda motorları temizlerken
motorları traktörün römorkuna yükledik
Yaylamızdan görüntüler