Arama sonuçlarınız

1. cagatay67

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Burası iyice Tofaş forumuna döndü. Bir paylaşımda bulunduk denilmeyen kalmadı. 3.7'lik yakıt tüketimini de gördüm 4.5'i de gördüm şu an şehiriçi 10.7'i de görmekteyim. Sanki bu benim ilk arabamda yol bilgisayarı nasıl kullanılır anlamıyoruz...

2. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Boşa yakıt tüketen arabadan çok boşa oksijen tüketen insanlar var bu devirde
  3. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Sadece konuşuyosun be kardeşim elimizde veri var foto var seni kim sallasın bir tek sen muhalefet oluyorsun zaten devam et keyf alıyorum sen böyle inkar ettikçe.

4. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Biraz mı? olmuş olmuş bariz kapak bu:) Maşallah diyelım ordan burdan masraf açıpta bu yakıt tasarrufu başka yerlerden çıkmasın:))
  5. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Evet olayın bu konuma geleceğini bilseydim 3.9 ortalama elde ettiğim yerde geçilen mesafeyide çekerdim. Tamam onu kapattım siz 4.5 lt yakıt yüketimini de abes buluyorsunuz. Son yüklediğim fotoğrafta ortalama 4.5 gözükmekte gecilen mesafede...

6. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Birde şu fotoğrafa bak hadi şimdi çektim eğer inanmazsan arabanın duster 4x4 olduğuna video çekecem arabanın plakasına kadar. Zonguldak-ereğli yolunu bilen varsa orada yapıldı bu km gidiş dönüş virajlı ve inişi çıkışı bol yol yolun bi...

7. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Bence başka başlık açmaya gerek yok kirlilik yapan sizsiniz siz yakıt muhabbeti geçen başlıklardan uzak durun malum takıntı olmuş herhalde az yakıyorum diyenlere kıl kapmışsınız. Depo dolusu denilmiş kaç lt aldığını biliyormusun bilmiyosun...
  8. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Algılama zorluğu olmaz olur mu deminden beri anlatmaya çalışıyorum yok almadı kafan birtürlü. süratli ve süratsiz giderken 2 tane foto paylaştım yinede yok. 180 ibreyi gördüğüm zaman 510 km yol yaptım 130 tl mazot aldım mazotun litre fiyatı...
  9. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Aman sen benden daha üst seviyede ol aynı seviyede olup senin kafa yapında olacağıma.. Hayır amacın ne yani onu anlamıyorum. Ben düşük yakıt tüketimi yaptım diye beni yılın şoförü mü kabul ettiler, ya da ben az yakıyorum siz enayimisiniz...

10. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Hadi yol bilgisayarı üç aşağı beş yukarı yanlış hesapladı 3.9 olmaz 4.4 olur 4.8 olur benim yolda kalmam lazımdı 60 tl lik mazotla sakarya-zonguldak arası gidiş dönüşte... Tamam siz haklısınız madem hiç gerek yok seviye farkı var, inmeme...

11. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 8lt yakıt tüketimini ben sadece zaman zaman şehiriçinde görüyorum şehirlerarası bu mümkün olmadı. Yakın zaman da tekrar zonguldak- sakarya arası giderken bu sefer suratli gittim klima 1 diş açık ve otobanda 150den aşağıya hiç inmedi...
  12. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Ben duster fanatiği değilim. Çok beğenerek kullandığım bir araç ta değil. Renault ve ya Dacia galerim servisimde yok. Yalan dolan söylemem için elimde bir neden yok anlayacağınız. Başlığı gördüm yaşadığım deneyimi paylaştım. 6. viteste 1800...

13. cagatay67

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Bende 4x4 110hp lik duster'la Zonguldak-Sakarya arası yol gittim ve aynı gün geri döndüm. Şehirler arası ortalama 3.9 a kadar düştü istenilirse fotoğrafta atarım bende şaşırıp çekmiştim.(90 km hız geçilmedi) gidiş dönüş 500 km e yakın km...
  14. cagatay67

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri - Kısa vites aralıkları.. dur kalk çok olduğu zamanlar 4. vitesi görene kadar canım çıkıyor. Ne ara 5. vitese geldim anlamıyorum. - 2000devirde ön camdan yada aynadanmı bilemedim bi ses geliyor. - Yoldaki çukur uzun yolda zaman zaman yoldan kaynaklı titremeler...
  15. cagatay67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Emin olun çok mutlu olurum hep birlikte olmaktan umarım yakın zaman da gerçekleştirebiliriz..

16. cagatay67

satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni Anladım Dursun bey, o zaman standart bir cb telsizle aynı verimi alabilirim anlamına geliyor 4w çıkışı olduğuna göre( herhangi bir işleme maruz kalmamış bir cb ile kıyaslanacak olursa). Kendi ufak anteniyle değilde...
  17. cagatay67

satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni

Ynt: satılık Midland ALAN 42 Multi El Telsizi ve Midland 18-244 araç anteni Hocam merhabalar. Konu ile alakasız bir şey sormak istiyorum. Kullandığınız el telsizi benim de dikkatimi çekmekte. Sadece araç için de kullanmayı planlıyorum. Telsiz yanında sattığınız araç anteni Midland 42' e...
  18. cagatay67

Gezenbilir Zonguldak Grubu

Ynt: Gezenbilir Zonguldak Grubu Ad soyad : Çağatay Uysal Doğum tarihi - Yer : 1989/Zonguldak Memleket : Karabük/Safranbolu

19. cagatay67

Dacia Duster; Gündüz Farı Montaju Hakkında

Biraz fazla abartı duruyor gibi ama fotoğraftan dolayı çok parlamış ta olabilir.. Kısaların da beyaz olması gerekiyor şahsen.
  20. cagatay67

Dacia Duster; JBL Ses Sistemi Montajı

Güzel işçilik olmuş. Açıkçası bende sesten memnun değilim. Teypten çok memnunum fakat en azından bir çift tweeter şart. Evimin bodrumunda 2bintl'lik ses sistemi yatıyor ama kesmeye biçmeye kıyamıyorum daha:))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri