Arama sonuçlarınız

1. sernoberze

Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) evet 1990 xj limited, sizinkide beyaz sanırım

2. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) internette ve Yaban TV de 160 TL civarında ama ben Media Markt tan 100 TL ye aldım,daha üst modelide internette var,
  3. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) açık alanda 7 km

4. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Ben BRONDİ kullanıyorum,güneş enerjisiylede şarj oluyor,memnunum sorun yok,
  5. sernoberze

XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim?

Ynt: XJ için Kasko Nerede Yaptırabilirim? Vergi avantajı sağlamak için aracınızın kaskolu olması gerekmiyor. Kasko bedeli üzerinde vergi ödeme şu şekilde oluyor.Vergi dairelerinde ve internettede bulabilirsiniz.aracınızın marka ve modeline göre belirlenmiş bir kasko değeri var.Mesela sizin...

6. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) Gerçekten çok güzel ve çokda zorlu bir etkinlik olmuş,ekibin yardımlaşması ve diğer tüm şeyler filmden gördüğüm kadarıyla bile çok hoşuma gitti,Katılan tüm arkadaşları tebrik ederim.Bende olmak isterdim ama nasip değilmiş,inşallah başka bir...

7. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) son filmde arabayı kol gücüyle çekerek çıkartan arkadaşı yebrik ederim ;D ;D ;D ;D
  8. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011) takip
  9. sernoberze

Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Aladağlar Kış Kampı Duyurusu (18-20 Şubat 2011) takip

10. sernoberze

Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011)

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011) buluşma noktası belirledinizmi

11. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011) Araç yolda bırakacak akdar sorunlu değil,bakalım hayırlısı
  12. sernoberze

Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği Duyurusu (16 Ocak 2011) herkese selam,bende bu gezide olmak istiyorum amas aracıma güvenmiyorum,birkaç problem var ve zaman bulup ilgilenemedim,bu nedenle gelicem ama rota uzak ve zor olursa katılıp kimseyi yavaşlatmak istemem, iyi geceler

13. sernoberze

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin Arzu
  14. sernoberze

Akaryakıt Protesto Stıckerı

Ynt: Akaryakıt Protesto Stıckerı jeep için
  15. sernoberze

Ynt: Akaryakıt Protesto Stıckerı Birkaç ufak değişiklik yaptım jeep kullananlara kolaylık olsun diye mükemmel olmadı ama iş görür isteyen bunlarıda kullanabilir.tabi kendi aracınızın fotosunu eklerseniz daha güzel olur,

16. sernoberze

Ynt: Akaryakıt Protesto Stıckerı Yukardaki fotoları jpeg formatında kaydedip ,renkli çıktısını A4 e alıp bunuda dosyalama poşeti içine koyup ağzını bantlayın (nem almasın)daha sonra aracıınızın camına yapıştırın yada plastik vantuzlara asın, buda idare eder,Bu işin amacı sticker satmak...
  17. sernoberze

Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ?

Ynt: Emsallerinin 1/3 fiyatına 4x4 alırmıyız ? Getirsinler alalım,özellikle JEEP parçaları ucuz gelsin,madem Çin de üretiliyor,bizim ithalatçılarda bu pazara bi baksınlar Bakmıyorlar çünkü ,Amerikada 4 dolar olan anahtarlı benzin depo kapağını burda 60 TL ye satmak daha çok işlerine...
  18. sernoberze

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldinnn

19. sernoberze

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. teşekkürler
  20. sernoberze

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. sorarsan memnun olurum,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri