Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TnaTkmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 423
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,051
Ynt: Ankara Grubu Off-Road Etkinliği (16 Ocak 2011)

bana da dünden uyar birkaç gün içinde aracın genel hatlarını kontrolden geçireyim ve dodiklerini de takayım.çok çamur fırlatıyor

Etiketler

arkadaşlar merhaba,

işlerden ancak konuya dahil olabildim,
çok güzel bir gezi oldu,
gezide bütün aksilikler üst üste geldi,
önce şanzumandaki problemden dolayı çift çeker oalarak geziye devam etmemiz sonra lastiğin içinden çıkan vida. :eek:
herşeye rağmen keyf aldık ve en çok da Efe Sam eğlendi,
herkese çok teşekkür ederim.

aracım kimseye ihtiyaç duymadan kendibaşına çıkabilecek durumda olmalı

sizin aracın öyle olması bu gezinin bir güzelliği oldu yoksa normal yolda git gel olurdu .aslında iyide oldu desem yeri var .araç şimdi ne durumda dört çekeri düzelebildi mi?

kezban hanım talihsizlikler biraz da üzerinize doğru geldikçe geldi.çeker sorun oldu,lastiğe vida,zincir takması ve çıkması vede batmanız vede zincir sökmek hepside oldukça yorucuydu.

murat yarından sonra öne çeki mutlaka koyduralım çekmeyi düşündük ama çekilmeyi hiç düşünmedik

her an herşey olur kalmam diyemem.ama kalmamak için araçta yapılabilecekleri yapmak lazım diye düşünüyorum

sen bana alt muhafaza işini yarın bir araştırırsan iyi olur.aradan o iş de çıksın murat

birde telsiz araştırdınmı formdaki arkadaşlar önerebileceğiniz bir telsiz modeli ve markası varmıdır lütfen yazarsanız memnun olurum.Bu konuda hiç bir bilgim yok desem yeri var.

Yasal uyarı öyle kötü alışkanlılar teklif etmesen formda iyi olur.sana gelirken meyve suyu alayım içinde yirmi adet olsun

Ben BRONDİ kullanıyorum,güneş enerjisiylede şarj oluyor,memnunum sorun yok,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR