Arama sonuçlarınız

1. ardacavdar

ayazağada araç saplandı !!!!!!

Ynt: Ayazağada Araç Saplandı !!!!!! ben şahsım adıma konuşacak olursam, sizlerin de belirttiği gibi 40 kere kontrol etmeden özellikle de yalnız böyle bir maceraya atılmam. henüz çok yeniyim aranızda ve aracımı da yavaş yavaş toparlıyorum. kendime ve aracıma güvenim arttıkça, her türlü yardım...

2. ardacavdar

Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan?

Ynt: Wj'ye Bir Türlü Geçemeyiş, Sıra Bu Araca Geldi, Bilen Duyan? kesinlikle katılıyorum... ben de yola 1998 model ucuz yollu bir Cherokee alıp toplaya toplaya adam ederim diye çıkmıştım, en sonunda 37.000TL ye 2004 4.7 aldım; ama boya bile yok, tüp hiç takılmamış ;)
  3. ardacavdar

ML 320 Mercedes

Ynt: Ml 320 Mercedes yok böyle bir şey... ben bu aracı almanın eşiğindeydim şu an ve tesadüfen buraya bir bakayım dedim. aklım daha fazla karışamazdı...

4. ardacavdar

Satılık Grand Cherokee WJ için Anahtar Uzaktan Kumandası

Ynt: Satılık Grand Cherokee Wj İçin Anahtar Uzaktan Kumandası iyi günler, kumanda mevcut mu halen?
  5. ardacavdar

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Emniyet her şeyden önce gelmeli bence. %5 gibi bir performans kazanmak adına bu risk alınmamalı diye düşünüyorum. Bir süredir benzinli olarak kullanıyorum aracımı ve çok memnunum. Yakıt tüketimi, performans, konfor ve daha bir çok açıdan fazlası ile...

6. ardacavdar

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi 2.7 CRD modelleri yanılmıyorsam 2002 yılında çıktı. 2002 model bir 2.7 CRD, MTV yaş diliminde 7-11, MTV motor silindir hacmi diliminde ise 2501-3000 aralığına giriyor. Bu durumda, 2002 model bir 2.7 CRD aracın senelik vergisi 2.609,00TL oluyor. Seneye...

7. ardacavdar

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Yol bilgisayarında 15.8lt/100km gözüküyor ve bu değer birebir tutuyor. Kalan km bilgisi de aynı şekilde sürekli doğru değeri gösteriyor. Açıkcası, 2011 E 350 4Matic ve 2004 CLK 200 Kompressor aracım var ve her ikisinin de yol bilgisayarları bu kadar...
  8. ardacavdar

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Lada Niva zaten arazi konusunda rakipsiz bir araç bence. Bahsettiğiniz motor zayıflığına ek olarak bir de çürüme problemi var sanırım; ama ne olursa olsun eline kimse su dökemez derim. Amerikanın kırılması çekincenizi anlıyorum; ama çevremde o kadar çok...
  9. ardacavdar

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Çevremde Toyota Hilux kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar araçlarından. Yakıt konusunda tabi çok daha avantajlılar; ama bir amerikan kullanmak da çok farklı bir duygu. Aracı aldım ve artık farklı seçenekleri değerlendirmem söz konusu değil. Hem...

10. ardacavdar

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Gerçekten ben de bir şey anlayamadım doğrusu. Benim hesabım şu şekilde: Ayda en az 1500km - 2000km arasında yol yapıyorum. Bunun içinde şantiye yolları da var tabiki. Jeep tercihimin başlıca sebeplerinden biri de bu. 2.7 CRD yerine 4.7 V8 seçmemin...

11. ardacavdar

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Ben de internet uzerinden ulasabildigim cesitli kaynaklarin yalancisiyim. (Turkce karakter kullanamadigim icin kusura bakmayin. Telefonumdan yaziyorum.)
  12. ardacavdar

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Ben dedigim gibi insallah hic LPG takilmamis bir model alacagim. Bir sure benzin ile kullanirim suphesiz, ama en yakin zamanda da PRINS ile donusumu yapacagim. Maliyetler ile ilgili bilgisi olan var mi acaba? 3000TL ile 5000TL arasinda rakam soyleniyor...

13. ardacavdar

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Yorumunuz için teşekkür eder, size de kazasız belasız sürüşler dilerim. Sizlerin tecrübesi gerçekten çok yardımcı oluyor karar verme aşamasında. Bahsettiğiniz belgeyi daha önce görmüştüm. Sadece Jeep değil, daha bildiğimiz bir çok büyük marka da aynı...
  14. ardacavdar

Arkadaşlar hepinize iyi forumlar dilerim... Uzun zamandır inceleme ve takip halindeyim forumu. Doğayı seviyorum; ama ne yazık ki henüz off road macerası yaşayamadım. İnşallah bu alacağım araç ile en kısa zamanda aranıza katılmayı hedefliyorum. Off Road amacı için ZJ lerin daha yatkın olduğunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri