ayazağada araç saplandı !!!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supernaturel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,291
S

supernaturel

Ziyaretçi
arkadaşlar ayazağada arabam saplandı yakın kimse varmı veya otafara çıkacak kimse varmı çok çamur çekicide giremiyor 4x4 lazım vinçde bozuldu yoksa vinçler çıkardık amma olmadı. ben şuan etilerdeyim yardım etmek isteyen olursa 05322664299 Cem

Etiketler
Ynt: ayazağada araç saplandı !!!!!!

Geçmiş olsun geçen gün zorda kalan arkadaşa kimse yardıma gitmedi inşallah çağrınıza birileri kulak verir

supernaturel' Alıntı:
arkadaşlar ayazağada arabam saplandı yakın kimse varmı veya otafara çıkacak kimse varmı çok çamur çekicide giremiyor 4x4 lazım vinçde bozuldu yoksa vinçler çıkardık amma olmadı. ben şuan etilerdeyim yardım etmek isteyen olursa 05322664299 Cem
nasıl yani perşembeden beri oradamı araç?
zira perşembe sabahı bir arkadaşın yardım topiğinde kaldığınızı yazmıştınız.

cumartesi çıkardık arabayı yardım edende olmadı sağolsun ayazağadaki esnaf arkadaşlar yardımcı olduda çıkardık sağolun genede

supernaturel' Alıntı:
cumartesi çıkardık arabayı yardım edende olmadı sağolsun ayazağadaki esnaf arkadaşlar yardımcı olduda çıkardık sağolun genede
Gezenbilir forum sayfasını her tıkladığımda en az 3 sayfa mesaj çıkıyor karşıma ve bunun %90 ı off-road gurubundan.Demek sanaldaki dostluklarda sanal :( daha önceki paylaşımlarda yağmur ,çamur diye yakarıp macera arayanlar okumuştum,hatta Gezenbilir etkinliklerinde gösteri programına dahildi araç çekmeler,kurtarmalar.Bırakın yardım etmeyi ne yapabiliriz diye soran bile olmadı korkarım.Bu yakın zamanda ikinci olay off-road gurubunda.Forum ve gurup adına üzücü. :( Karavan gurubunu bir test etmek gerekecek bu durumda,şahsen karavanına pis su tankı takacak arkadaşın çağrısına acıbademden-avcılara gitmiştim ama yinede temkinli olup enseyi kalın tutmak gerek galiba ;)

Ynt: Ayazağada Araç Saplandı !!!!!!

ben bu konuyu şimdi gördüm duyurular bölümü yerine offroad bölümünde yazılan bir çok kalma olayına cevap verildi ve yardıma gidildi ben yada arkadaşlarım görse idik ya biz giderdik ya başka forumlarda başlık açardık ben şahsen duruma göre gidebilirdim çünki aracım yapılı değil vincim M/T lastiğim yok ama yapılı aracı olan kalınan yere yakın olan arkadaşlarıma telefonla ulaşır yada gelebileceğim yere kadar gelirdim kayıtsız kalmazdık benzer olaylarda zaten gereken hassiyeti gösterdik sizin duruma müdahale edememe sebebimiz benim ve arkadaşlarımın bu yazınızı görememiş olmasıdır büyük geçmiş olsun

Aslında son dakika veya ona benzer bir tipik olsa ana sayfada, sabit bir başlık , bu tip acil durumlarda , kan ihtiyacı durumlarında , bölgesel arama kurtarmaya destek olunması gibi durumlarda başarılı bir şekilde iş görür düşüncesindeyim, siteye her giren eminimi oraya bakmadan geçmez böylelikle görememe veya haberdar olamama gibi durumlar sözkonusu olmaz. En azından ben böyle düşünüyorum ;)

Mesut köse arkadaşımızın fikri çok güzel ana sayfada sabit acil yardım talepleri olan insanların faydalanacağı uyarı veren bir konu olur ise çok güzel olur acil yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmenin manevi hazzı her şeye değer karşılık beklenemez

bu konu çok konuşuldu mesela yazdığımız her konuya gelen cevap e-mail olarak gelmeyebiliyor yada her bölüme bakamıyoruz forum çok geniş kapsamlı
ama offroad gezilerimiz bölgeler bölümüne çoğunluk bakıyor ve devamlılık var mesela ben marmara bölgesine çok sık bakarım İstanbul bölgesinde zor durumda kalanlar için yakınlık mesafe durumuna göre arkadaşlarımı telefonla da ararım yada onlar beni arar ve bu konuyu diğer forumlardada acil başlık olarak açarız arkadaşlarımızla acil kan arama ve arazide kalma konusunda bu tip etkinliklerimiz olmuştur
burada önemli faktör kalan kişinin yerini tam olarak belirtmesidir arazide karanlıkta ağır hava şartlarında bu tarif ancak GPS koordinatları ile yapılabilir
diğer önemli faktör zemin bilgisini doğru verebilmesidir çünki bazı durumlarda yapılı araç aramaktansa standart bir araçla bile müdahale edilir ve kısa sürede sonuç alınır
unutulmaması gereken diğer önemli faktör araziye tek girmemek ve her durumda araçta bir küreğin bulunmasıdır havaların ısınması her yerde çamuru kurutmaz ve kanalları kapatmaz
hepimizin kalmayacak aracın henüz yapılmadığı bilincinde olması buna göre tedbir alıp hareket etmesi ve aracında en azından iş görecek bir kürek ve GPS bulundurması çok büyük fayda sağlar

ben şahsım adıma konuşacak olursam, sizlerin de belirttiği gibi 40 kere kontrol etmeden özellikle de yalnız böyle bir maceraya atılmam.
henüz çok yeniyim aranızda ve aracımı da yavaş yavaş toparlıyorum.
kendime ve aracıma güvenim arttıkça, her türlü yardım çağrısına da koşmaya hazırım.
tekrar geçmiş olsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR