ardacavdar
Shell Helix Ultra
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar dilerim...
Uzun zamandır inceleme ve takip halindeyim forumu.
Doğayı seviyorum; ama ne yazık ki henüz off road macerası yaşayamadım.
İnşallah bu alacağım araç ile en kısa zamanda aranıza katılmayı hedefliyorum.
Off Road amacı için ZJ lerin daha yatkın olduğunu biliyorum; ama benim kullanım alanım çoğunlukla şehir içi olacak.
Sert araziye hemen hemen hiç girmeyeceğim.
Dolayısı ile WJ tercih ediyorum.
2.7 CDI motorlarının Mercedes motoru olduğunu; ama aynı zamanda fazla stabil olmadığı öğrendim.
Performans da büyük etken tabiki ve bu sebep ile 4.7 motor seçeneğine yöneldim.
LPG ile kullanmak istiyorum ve her kafadan bir ses çıkıyor.
Bilen bilmeyen, tecrübe eden etmeyen herkesin kesinlikle bir fikri var ve aklınızı çelmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Burada bir abimizin yorumunu okumuştum "Herkese Opel veya Volkswagen aldırmadan rahat etmez o çevre." demişti ve ben de bunu tecrübe ettim.
(Opel ve Volkswagen'e veya kullanıcılarına bir sözüm yok yanlış anlaşılmasın lütfen)
Uzun lafın kısası, temiz ve istediğime göre araçları buluyorum; ama karışıklık hep LPG markasından çıkıyor.
Sürekli karşıma gelen marka TARTARINI ve PRINS.
TARTARINI nin kalitesini ne yazık ki bilmiyorum; ama PRINS için her yerde yorumlar aynı "mükemmel uyum ve performans".
Sizlere sorum şu:
TARTARINI mi PRINS mi?
Yada daha basit hale getirecek olur isem, görsel ve kozmetik sebeplerden ötürü TARTARINI olan bir aracı tercih edersem, PRINS olan aracı almadığım için pişman olur muyum?
Hepinize şimdiden ilginiz için teşşekkürler.
Uzun zamandır inceleme ve takip halindeyim forumu.
Doğayı seviyorum; ama ne yazık ki henüz off road macerası yaşayamadım.
İnşallah bu alacağım araç ile en kısa zamanda aranıza katılmayı hedefliyorum.
Off Road amacı için ZJ lerin daha yatkın olduğunu biliyorum; ama benim kullanım alanım çoğunlukla şehir içi olacak.
Sert araziye hemen hemen hiç girmeyeceğim.
Dolayısı ile WJ tercih ediyorum.
2.7 CDI motorlarının Mercedes motoru olduğunu; ama aynı zamanda fazla stabil olmadığı öğrendim.
Performans da büyük etken tabiki ve bu sebep ile 4.7 motor seçeneğine yöneldim.
LPG ile kullanmak istiyorum ve her kafadan bir ses çıkıyor.
Bilen bilmeyen, tecrübe eden etmeyen herkesin kesinlikle bir fikri var ve aklınızı çelmek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Burada bir abimizin yorumunu okumuştum "Herkese Opel veya Volkswagen aldırmadan rahat etmez o çevre." demişti ve ben de bunu tecrübe ettim.
(Opel ve Volkswagen'e veya kullanıcılarına bir sözüm yok yanlış anlaşılmasın lütfen)
Uzun lafın kısası, temiz ve istediğime göre araçları buluyorum; ama karışıklık hep LPG markasından çıkıyor.
Sürekli karşıma gelen marka TARTARINI ve PRINS.
TARTARINI nin kalitesini ne yazık ki bilmiyorum; ama PRINS için her yerde yorumlar aynı "mükemmel uyum ve performans".
Sizlere sorum şu:
TARTARINI mi PRINS mi?
Yada daha basit hale getirecek olur isem, görsel ve kozmetik sebeplerden ötürü TARTARINI olan bir aracı tercih edersem, PRINS olan aracı almadığım için pişman olur muyum?
Hepinize şimdiden ilginiz için teşşekkürler.