Arama sonuçlarınız

1. D

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: Dısco 1 Tdı İçin Korkularımı Giderirmisiniz Bende, bakim-yenileme- kasko-MTV-sağlamlık-yakıt masrafları kalemleri ile öncelikle mekanik olarak 98 disco 1 ve 2010 niva sonrasında elektronikte 99-98 3.5 veya 2.8 dizel Pajero, 99 land cruiser Prado 3.4, 2005 forester XT bakıyorum.

2. D

Discovery V8 - Discovery 2.5 TD Tercihi

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi İsim vermek istemiyorum, bugun bilinir bir ustayla konuştum LPG ile 26 kullanıma gore 29 litre yakıyormuş. Tabi bunu söyleyenler de müşterileridir sanirim. Ama sahibinden birini aradım 20 litreyi görmüyor 19 lt diyor. Cok büyük fark, bu nasıl is...
  3. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım 1. el degilse Disco da elektroniğe girmem, bundan dolayı sadece disco 1 olur diye dusundum. Belki niva olabilir dedim ama oda sehirici bezdirir mı bilemedim. Forestera gelince servisin az ama pahali oluşu, ikinci eli LPG li satmanın zor olması dolayısıyla eledim.yakit...

4. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım Anlıyorum ancak sadece değerlendirmeye bu üç aracı almak istiyorum, bunlar arasından bir seçim yapmak istiyorum. bu koşulda hangisi daha sağlamdır ve düz mantık baktığımızda daha az masraflı olur. Bir de bugün bir arkadaşım sanıyorum 99 model Prado 3.4 ünü satmayı...
  5. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım Aslına bakarsan öğrenmek istedigim hangisi daha az kafa ve kese yorardi. Haftasonları kamp alanına ulaşırken, e çıkabilecek engelleri bi dereceye kadar asmak ve geri kalanında sehir ici kullanmak. Teşekkürler

6. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım arkadaşlar yardım eder misiniz? Teşekkürler.

7. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi Cok fazla kesemi yorar o halde
  8. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım Söyle soyliyim sehirici ve sehirdisi kullanimin yaninda çamurda karda cok sert olmayan arazi koşullarında sorun çıkartmadan , vaktimi sanayide orası burası bozuldu, düştü diye koşturmaya harcamadan. Olası çıkacak revize etmelerin, problemlerin, bakımların fazla bütçe...
  9. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım Subarudan parça fiyatı,bulunurlugu, motor teknolojisinin ülkemizde anlayanı cok olmamasi, yakit fiyatlari, vs gibi nedenlerle vazgectim. Geriye 16 yıllık disco 300tdi ve 2009-10 niva kaldi. Hem basa çıkartabilecek sorun adedi( haftasonu sanayi muhabbeti)ve bunların...

10. D

Araç Seçimi, Yardım

Ynt: Araç Seçimi, Yardım Öncelikle gösterdiğiniz ilgi ve ayırdığınız zaman için teşekkür ederim. Ben saymış olduğunuz eleme kriterlerinin çoğundan vazgeçtim sayılır. Beni en çok kaygılandıran, aynı titizlikte kullanılmış bir araç olsa bu saydıklarımdan hangisi daha fazla ugrastırıp daha fazla...

11. D

Araç Seçimi, Yardım

Arkadaşlar, bir konuda fikirlerinizi almak isterim. Uzun zamandır farklı kullanımlara hizmet edecek ancak yine de begendim özelliklere sahip 3 farklı model ve markada araç var. Bana göre hepsinin kendine has artı ve eksileri var. Fakat Eleye eleye ancak buraya kadar indirebildim. Seçenekler...
  12. D

1999 v8 hakkında nedersiniz alınırmı tüplü iş görürmü

Ynt: 1999 V8 Hakkında Nedersiniz Alınırmı Tüplü İş Görürmü KAç litre yakıyor LPG de? TD5 12 değil mi şehir içi

13. D

dısco 1 tdı için KORKULARImı giderirmisiniz

Ynt: Dısco 1 Tdı İçin Korkularımı Giderirmisiniz Çok ilginç ben tam tersi, sorunu pek olmayan, olsa da çok ucuza bol yedek parca ile yapılabilen bir araç olarak duymuştum. Şimdi mekanik bir motora sahip bir araç mı daha çok arıza çıkarıcaktır yoksa elektronik ama japon malı aynı yıllardaki bir...
  14. D

Discovery1 V8i Hakkında

Ynt: Discovery1 V8i Hakkında RRC den kastınız, sanırım Range Rover da, hangi modeli? Bu arada bu konuya kimse bir yorum yapmamış, sizin edindiğiniz bilgiler ne yönde? bende bakıyorum da, teşekkürler.
  15. D

Ynt: Discovery V8 - Discovery 2.5 Td Tercihi e tabi herkesin bütçe ve beklentisinin bir olması mümkün değil, o yüzden tek doğru aramak her zaman makul olmuyor. Peki V8 ler şehir içinde tüple ne tüketiyor, LT? Teşekkürler.

16. D

Dıscovery v8 Lpg Yakıt Tüketimi

Ynt: Dıscovery V8 Lpg Yakıt Tüketimi Ne yazıkki bugünün hesabıyla şehir içinde kilometrede 10 krş görecektir sanıyorum, yanılıyor muyum?
  17. D

Galloper Parça Sıkıntısı

Ynt: Galloper Parça Sıkıntısı Teşekkürler
  18. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Ben 2013 modelini aliyim da, hem ilk sahibi olayım hemde abs, vs biraz daha konforlu olsunda sehirici de biraz kullanabileyim dedim. Distribütör getiriyoruz Ocak'ta dedi dun öğrendik ki vaz gecmiş. Zaten Ankara'ya gidince bir uğrayim dedim ofislerine. Kapıda hala lada...

19. D

Galloper Parça Sıkıntısı

Birara cok bakmıştım galloper lere ama kısmet olmamamıştı almak. Ustasi parça probleminden bahsetmişti. Hala parçasini bulmakta sıkıntı var ole degili mi
  20. D

Lada Niva 2013 Model

Ynt: Lada Niva 2013 Model Fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri